
Βαθμολογία ομίλου ΑΕΚ : Κάτω και από τη Ζόρια
Και τυπικά εκτός Ευρώπης έμεινε η ΑΕΚ, μετά την ήττα από την Μπράγκα, ενώ η ελληνική ομάδα είδε μέχρι και τη… Ζόρια να την προσπερνάει στη βαθμολογία!
Μία αγωνιστική πριν το φινάλε των ομίλων του Europa League, εξανεμίστηκαν και οι ελάχιστες ελπίδες που είχε η ΑΕΚ για πρόκριση, ενώ μετά τη νίκη της Ζόρια επί της Λέστερ, η «Ένωση» πλέον είναι μόνη τελευταία στον 7ο όμιλο.
Η «Ένωση», στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, ηττήθηκε στο ΟΑΚΑ με 3-1 από την Μπράγκα και είναι και μαθηματικά εκτός Ευρώπης. Από την άλλη πλευρά, οι Πορτογάλοι μαζί με τη Λέστερ είναι ήδη στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Μόλις τρεις βαθμούς έχει η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα, η οποία την τελευταία αγωνιστική θα αντιμετωπίσει τη Λέστερ στην Αγγλία και θέλει ένα… θαύμα πλέον για να πάρει έστω την τρίτη θέση. Η ΑΕΚ πρέπει να νικήσει τη Λέστερ και η Ζόρια να χάσει από την Μπράγκα στην Πορτογαλία.
Οι «Αλεπούδες» λοιπόν μπορεί να ηττήθηκαν από τη Ζόρια με 1-0 στην Ουκρανία, αλλά αυτό δεν τους ανησυχεί ιδιαίτερα. Καθώς βρίσκονται στους 10 βαθμούς αυτή τη στιγμή μαζί με την Μπράγκα, αλλά έχουν υπέρ τους την ισοβαθμία. Συνεπώς μία απλή νίκη επί της ΑΕΚ την τελευταία αγωνιστική, θα δώσει στην αγγλική ομάδα την πρωτιά του ομίλου.
Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής
- ΑΕΚ-Μπράγκα 2-4
- Ζόρια-Λέστερ 1-0
Η βαθμολογία του 7ου ομίλου
- Λέστερ 10
- Μπράγκα 10
- ΑΕΚ 3
- Ζόρια 3
Η τελευταία αγωνιστική
Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου
- 22:00 Λέστερ-ΑΕΚ
- 22:00 Μπράγκα-Ζόρια
- Μνημείο στην Ουάσιγκτον: «Αψίδα του Θριάμβου των Ηνωμένων Πολιτειών» θα είναι η επίσημη ονομασία του
- Ιράν: Θα βυθίσουμε τα πολεμικά πλοία των ΗΠΑ, απειλεί σύμβουλος του Χαμενεΐ
- Ιράν: Η Ουάσιγκτον δεν θα παρατείνει την προσωρινή αναστολή των κυρώσεων για το πετρέλαιο της Ρωσίας
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Τι θα φέρει το πρώτο γεωτρύπανο
- Λίβανος: Ο Τραμπ θα επικροτούσε ενδεχόμενη κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ισραήλ και Χεζμπολάχ
- Πανδαισία: Όλα τα γκολ από τις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League (vids)


