Τον πρώτο από τους δύο… τελικούς στον όμιλό του στο Europa League δίνει απόψε ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Ομόνοια στη Λευκωσία, με τον Πάμπλο Γκαρσία να δείχνει πως καταλήγει στη χρησιμοποίηση του Τσιγγάρα στη μεσαία γραμμή αντί του τιμωρημένου Ντούγκλας Αουγκούστο.

Ο νεαρός χαφ αγωνίστηκε και τα πήγε εξαιρετικά απέναντι στην Αϊντχόφεν στο προηγούμενο παιχνίδι και ο Γκαρσία θα του δώσει για δεύτερο σερί ευρωπαϊκό ματς φανέλα βασικού, τοποθετώντας τον λίγο πιο πίσω από Σβαμπ και Καντουρί.

Η άλλη σκέψη του Ουρουγουανού προπονητή ήταν η χρησιμοποίηση του Μουργκ σε θέση επιθετικού χαφ, κάτι πάντως που δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Λίγες ώρες πριν από τη μεγάλη αναμέτρηση (σέντρα στις 22:00), ο Γκαρσία φέρεται να έχει καταλήξει στην ενδεκάδα, με μοναδική περίπτωση να αλλάξει η τακτική του να είναι η μη χρησιμοποίηση του Δημήτρη Γιαννούλη.

Αυτή τη στιγμή ο διεθνής μπακ δείχνει έτοιμος για την ενδεκάδα, έχει συζητήσει με τον προπονητή του και το πιθανότερο είναι να τον δούμε στα αριστερά, με τους Βαρέλα, Κρέσπο ή Ίνγκασον στα στόπερ και τον Ροντρίγκο δεξιά.

Αν ο Γιαννούλης δεν καταφέρει τελικά να αγωνιστεί, κάτι που δε συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες, τότε είτε θα πάει ο Κρέσπο αριστερά και οι υπόλοιποι θα μείνουν ως έχουν (Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον), είτε θα πάει ο Ροντρίγκο αριστερό μπακ και δεξιά θα αγωνιστεί ο Ουαγκέ.