Στην έλλειψη συγκέντρωσης, ειδικά σε κόρνερ και σέντρες του αντιπάλου, απέδωσε την τραγική αμυντική εικόνα της ΑΕΚ στο ματς με την Μπράγκα, ενώ έκανε ειδική αναφορά στα πολλά γκολ που έχει δεχθεί στα τελευταία παιχνίδια, ο Μάσιμο Καρέρα.
Αναλυτικά ο προπονητής είπε στην Cosmote:
Για τα δυο γρήγορα γκολ: «Ισως να επηρέασε την ψυχολογία μας αυτά τα δυο γκολ. Αντιδράσαμε όμως. Παίξαμε στο πρώτο ημίχρονο. Προσπαθήσαμε, αλλά δυστυχώς παίζαμε κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα. Τα λάθη τα πληρώνεις».
Για τα 7 γκολ που έχει δεχθεί η ΑΕΚ στα δυο τελευταία ευρωπαϊκά παιχνίδια: «Σίγουρα με ενοχλεί αυτό το γεγονός. Όταν δέχεσαι γκολ από την αρχή είναι δύσκολο να το γυρίσεις το παιχνίδι. υπάρχει έλλειψη συγκέντρωσης, ειδικά σε σέντρες και κόρνερ. Πρέπει να δουλέψουμε σε αυτό το σημείο».
Για τη συνέχεια: «Από αύριο αυτός ο αγώνας ανήκει στο παρελθόν. Σκεφτόμαστε τον αγώνα της Κυριακής. Το παρελθόν δεν μπορείς να το αλλάξεις».
Κηφισιά και Παναιτωλικός ήρθαν ισόπαλοι χωρίς γκολ (0-0) στη Νεάπολη για την 5η πέμπτη αγωνιστική των play-out της Super League, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν μαζί στους 31 βαθμούς στο +7 από την ΑΕΛ