Ο Ρόμπι Φαν Πέρσι θαύμαζε από μικρός τον Ντιέγκο Μαραντόνα και όνειρό του ήταν να συναντήσει κάποια στιγμή τον Θεό του ποδοσφαίρου.
Μέσω ενός άρθρου στην Telegraaf, ο Ολλανδός παλαίμαχος επιθετικός αποκάλυψε μια όμορφη ιστορία, από την γνωριμία του με τον Ντιεγκίτο.
«Ήμουν μεγάλος fan του, ήταν ένας μοναδικός ποδοσφαιριστής και εξαιρετικός άνθρωπος. Σε όλα του ήταν μεγάλος, ως παίκτης και προσωπικότητα. Πράγματι, μπορεί να έκανε λάθη, αλλά ποιος δεν έχει κάνει στη ζωή του;», ανέφερε ο Φαν Πέρσι και εξιστόρησε την πρώτη τους γνωριμία.
«Τον συνάντησα όταν έκανε διακοπές στο Ντουμπάι και εκείνος ήταν προπονητής στην Αλ-Γουάντα. Με είδε και φώναξε ‘Ρόμπι, Ρόμπι!’. Ήρθε προς το μέρος μου, με αγκάλιασε, με φίλησε και μου είπε πόσο του άρεσα σαν ποδοσφαιριστής. Η νευρικότητά μου εξαφανίστηκε αμέσως. Είχαμε μια όμορφη συζήτηση με τη βοήθεια του μεταφραστή του και μου είπε ‘Ρόμπι, έχεις ένα αριστερό πόδι σαν το δικό μου. Έχουμε και οι δύο ξεχωριστό αριστερό’. Τότε έπιασε το αριστερό πόδι μου και το φίλησε», τόνισε ο Φαν Πέρσι.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.