Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άρης : Ετοιμοπόλεμος ο Μπεναλουάν

Άρης : Ετοιμοπόλεμος ο Μπεναλουάν

Ο Γαλλοτυνήσιος αμυντικός ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση και τέθηκε στη διάθεση του Άκη Μάντζιου για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Ο Γιοχάν Μπεναλουάν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού (στη μέση) που αντιμετώπιζε, ολοκλήρωσε το σημερινό πρόγραμμα εκγύμνασης χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις και τέθηκε στη διάθεση του Άκη Μάντζιου για την σαββατιάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Αντίθετα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και σήμερα ο Τζέγκο, που αισθάνεται ενοχλήσεις στη γάμπα, ενώ αποθεραπεία έκανε ο Σάκιτς.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με τον Ατρόμητο στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου (05/12, 17:15), στο πλαίσιο της 11ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Στο σημερινό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι με την Α.Ε.Λ. έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά (ενεργοποίηση, παιχνίδι κατοχής μπάλας και παιχνίδι τακτικής) συμπεριλαμβανομένου και του Γιόχαν Μπεναλουάν.

Στον αντίποδα, ο Τζέιμς Τζέγκο έκανε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Εμάνουελ Σάκιτς (ενοχλήσεις στο γόνατο) ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας.

Αύριο, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεσημεριανή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου» και μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα στο Περιστέρι (η αποστολή θα πετάξει το απόγευμα για την Αθήνα)».

Sports in

Ολυμπιακός: Οι 11 του Μεντιλίμπαρ για το παιχνίδι με τον Άρη (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αναμέτρηση στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024