
Κοκόσκοφ : «Συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι της Ζενίτ»
Η Φενέρμπαχτσε θέλει να βάλει… φρένο στο σερί των αρνητικών αποτελεσμάτων.
Τέσσερις συνεχόμενες ήττες για την Φενέρμπαχτσε στην εφετινή Euroleague, με την ομάδα του Ιγκόρ Κοκόσκοφ να θέλει να βάλει στοπ στο σερί των αρνητικών αποτελεσμάτων.
Οι Τούρκοι δοκιμάζονται στην Αγία Πετρούπολη κόντρα στην Ζενίτ, με τον Κοκόσκοφ να στέκεται στη συγκέντρωση που θα πρέπει να έχουν οι παίκτες του.
«Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι της Ζενίτ, που είναι μια πολύ καλή ομάδα. Ο Τσάβι Πασκουάλ είναι ένας πολύ έμπειρος προπονητής στη Euroleague, σε έναν οργανισμό που βρίσκεται στη διοργάνωση εδώ και δύο χρόνια. Σε καθένα δεκάλεπτο του αγώνα, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να επιβάλλουμε το δικό μας ρυθμό» ανέφερε ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε.
- Ο Σπανούλης, το τηλεφώνημα της Ντουμπάι και η αρνητική απάντηση
- Στενά Ορμούζ: Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας των πλοίων ενδέχεται να διαρκέσει αρκετούς μήνες
- Ντέβιντ Ρικάρντο: Πώς εξηγεί η θεωρία του το συγκριτικό πλεονέκτημα σε έναν κόσμο εμπορικών συγκρούσεων
- Νάταλι Πόρτμαν: Έγκυος στο τρίτο της παιδί
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (18/4): Πού θα δείτε τα ματς της Super League, τον τελικό του Copa del Rey και Premier League
- Ακίνητα: Στο μικροσκόπιο της ΑΑΔΕ αδήλωτα εισοδήματα από Airbnb και «κρυφές» αγοραπωλησίες

