Η ασφάλεια και το απόρρητο μπορούν, πολλές φορές να παραβιαστούν αν δεν λαμβάνονται μέτρα ασφαλείας και το προσωπικό μας περιεχομένο να διαρρεύσει.

Λοιπόν, τι είναι το διαδικτυακό σεξ;

Θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε, από sexting, σεξουαλική διέγερση μέσω βιντεοκλήσης αλλά και η αποστολή γυμνών φωτογραφιών.

https://www.youtube.com/watch?v=_FEo4HUnc9I&feature=emb_logo

Μερικά από τα tips που πρέπει να λάβεις υπόψιν σου αν πρόκειται να συμμετάσχεις σε οποιουδήποτε είδους σεξουαλική δραστηριότητα στο διαδίκτυο:

  • Αν είναι κάποιος που μόλις γνώρισες ή κάποιος που δεν τον γνωρίζεις καλά, ίσως δεν θέλεις να δείξεις το πρόσωπό σου. Ή ίσως να μην εμφανίσεις ιδιαίτερα σημεία του σώματός σου, όπως ένα τατουάζ ή μια ουλή.  Δεν ξέρεις ποιος θα είναι πίσω από το τηλέφωνο αυτού του ατόμου, γι’αυτό πρέπει να προσέχεις.
  • Επικοινώνησε μέσω κρυπτογραφημένης εφαρμογής , όπως whatsapp, telegram, signal, ενώ, σε κάποιες από αυτές μπορείς να προσδιορίσεις χρόνο διαγραφής των μηνυμάτων, αυτοματοποιημένα. Δεν σημαίνει όμως, ότι κάποιος δεν μπορεί να κανει screenshot.
  • Eάν στείλετε γυμνές φωτογραφίες συνεχίστε να μιλάτε για να βεβαιωθείτε ότι είστε και οι δυο ενεργοί και δεν διακόπηκε για άλλο λόγο η συνομιλία.
  • Μην χρησιμοποιείτε δημόσιο wifi – ή το wifi της δουλειάς
  • Χρησιμοποιείστε για μεγαλύτερη ασφάλεια VPN.
  • Μην ξεχνάτε ότι όσο ασφαλείς και να νιώθετε, ποτέ δεν είστε απόλυτα ασφαλείς

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο