
Ναυάγιο στη Λέσβο : Νεκρή και η δεύτερη αγνοούμενη
Το ναυάγιο στο οποίο έχασαν τη ζωή τους συνολικά δυο 20χρονες Σομαλές γυναίκες συνέβη χθες Τετάρτη στη θαλάσσια περιοχή Παληός Μανταμάδου στη βορειοανατολική Λέσβο.
Σε βραχώδη ακτή στα Ξαμπέλια της ανατολικής Λέσβου βρέθηκε σήμερα η σορός και της δεύτερης αγνοούμενης γυναίκας από το χθεσινό ναυάγιο βάρκας με πρόσφυγες και μετανάστες.
Το ναυάγιο στο οποίο έχασαν τη ζωή τους συνολικά δυο 20χρονες Σομαλές γυναίκες συνέβη χθες Τετάρτη στη θαλάσσια περιοχή Παληός Μανταμάδου στη βορειοανατολική Λέσβο.
Η σορός μεταφέρθηκε στον περίκλειστο χώρο του λιμανιού της Μυτιλήνης. Χθες το μεσημέρι είχε βρεθεί η σορός της άλλης αγνοούμενης που και αυτή ήταν 20χρονη Σομαλή
Σημειώνεται ότι από το Λιμενικό Σώμα στο χθεσινό ναυάγιο διασώθηκαν συνολικά 32 άτομα, 15 άνδρες, 14 γυναίκες και τρία παιδιά, όλοι σομαλικής καταγωγής.
- Haaretz: Ανώτατη ντροπή – Το Ανώτατο Δικαστήριο του Ισραήλ καταπνίγει τη συζήτηση για το ζήτημα του απαρτχάιντ
- Ο προβληματισμός του προπονητή της Ντιναμό Κιέβου για τον… άγνωστο ΠΑΟΚ
- Συγκλονίζει η μητέρα της Μυρτούς 14 χρόνια από την επίθεση: «Θα σπρώχνω το καρότσι με όλη μου τη δύναμη»
- Η Ελλάδα αποχαιρετά την Μαίρη Λίντα – «Σώπασες αηδόνι μας»
- Οι πρώτες δουλειές που «χτυπά» η AI – Τι δείχνουν τα νέα στοιχεία
- Πυροσβεστική: Δύο συλλήψεις για φωτιά από αμέλεια στο Αγρίνιο και υπαίθριες εργασίες παρά την απαγόρευση στη Νέα Μάκρη


