Για τις αρχές του νέου έτους «μεταφέρονται» οι αυξήσεις και τα αναδρομικά για όσους έχουν πάνω από 30 συντάξιμα έτη, όπως δήλωσε χθες ο υπουργός Εργασίας Γ. Βρούτσης. «Οσοι είναι από 30 χρόνια και πάνω, θα δουν στις αρχές του 2021 αύξηση στη σύνταξή τους» δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός.
Η μετάθεση οφείλεται στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που προκαλεί η πανδημία.
Τονίζεται ότι ο ίδιος ο κ. Βρούτσης έχει ανακοινώσει, κατ’ επανάληψη, πως οι αυξήσεις και τα αναδρομικά για όσους συνταξιούχους έχουν πάνω από 30 έτη θα καταβληθούν στο τέλος Δεκεμβρίου 2020.
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»