Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βεζένκοφ : «Πρέπει να δώσουμε παραπάνω από το 100% για να κερδίσουμε»

Βεζένκοφ : «Πρέπει να δώσουμε παραπάνω από το 100% για να κερδίσουμε»

Ο Σάσα Βεζένκοφ αναφέρθηκε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (3/12), δηλώνοντας ότι οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να δώσουν παραπάνω από το 100% για να πάρουν τη νίκη.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (3/12, 19:00) για την 12η αγωνιστική της Euroleague, με τον Σάσα Βεζένκοφ να υποστηρίζει πως το ματς με τους Ρώσους είναι ιδιαίτερα δύσκολο.

Σε δηλώσεις του πριν την αναχώρηση της αποστολής για τη Ρωσία, ο 25χρονος φόργουορντ τόνισε ότι οι Πειραιώτες θα χρειαστεί να δώσουν παραπάνω από το 100% για να έχουν πιθανότητες νίκης, ενώ αναφέρθηκε και στα «κλειδιά» της αναμέτρησης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του για:

-το αν έχει βρει ρυθμό η ομάδα μετά την έξαρση του κορωνοϊού:

«Σίγουρα είναι πολύ πιο ευχάριστο και πολύ πιο καλό για την ομάδα να κάνουμε όλοι μαζί προπόνηση. Είμαστε πλέον σχεδόν όλοι, οπότε κάνουμε προπόνηση και προσπαθούμε να ανακτήσουμε το χαμένο έδαφος. Είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ. Είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα και πρέπει να δώσουμε το 100% για να έχουμε τύχη να κερδίσουμε».

-την πρωτοβουλία του Ολυμπιακού με τα φιλικά φιλανθρωπικού χαρακτήρα:

«Σίγουρα είναι μία πάρα πολύ ωραία πρωτοβουλία της ομάδας, μαζί με τις δωρεές που κάνει για το παιχνίδι που έγινε. Είναι πολύ ωραίο που θα συνεχιστεί αυτό, όποτε μας το επιτρέπουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις και τα πρωτόκολλα. Πραγματικά είναι κάτι πολύ ευχάριστο, και εμείς αγωνιζόμαστε και παράλληλα προσφέρουμε στην κοινωνία».

-το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ:

«Είναι σίγουρα ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είναι μία ομάδα που βρίσκεται στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας, με πολύ ταλαντούχους παίκτες. Οπότε πρέπει να κάνουμε πάρα πολλά πράγματα καλά για να διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητες νίκης έχουμε».

-τα «κλειδιά» της αναμέτρησης:

«Πρέπει να παίξουμε πολύ καλή άμυνα, να είμαστε σκληροί, να ελέγξουμε ρυθμό και ριμπάουντ και να βγάλουμε ενέργεια και πάθος».

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024