Πατούλης στο MEGA: Είμαι ασυμπτωματικός – Ο ιός είναι αόρατος και δεν συγχωρεί κανένα λάθος
Θετικός στον κοροναϊό ανακοίνωσε πως είναι ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, ο οποίος μιλώντας στο MEGA, υπογράμμισε ότι είναι ασυμπτωματικός
Θετικός στον κοροναϊό ανακοίνωσε πως είναι ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, ο οποίος μιλώντας στο MEGA, υπογράμμισε ότι είναι ασυμπτωματικός.
«Μέχρι στιγμής είμαι ασυμπτωματικός. Εργάζομαι από το σπίτι. Σήμερα είχαμε τηλεδιάσκεψη με όλους τους αντιπεριφερειάρχες υγείας για τα ζητήματα της πρόληψης. Αλλά ο ιός είναι αόρατος και δε συγχωρεί κανένα λάθος» είπε ο κ. Πατούλης.
«Δεν έχω αισθανθεί τίποτα. Υπήρχε όμως μια επίσκεψη ενός δημάρχου πριν λίγες ημέρες, που μετά είδαμε στο διαδίκτυο ότι ήταν θετικός στον κοροναϊό. Πάντα τηρούσαμε τα μέτρα και με μάσκες και όλα. Τη Δευτέρα, όταν είδα την Κυριακή ότι είναι θετικός, έκανα rapid test που βγήκε αρνητικό, αλλά μετά έκανα και μοριακό που βγήκε θετικό» συνέχισε ο ίδιος.
«Βρίσκομαι σε απομόνωση ασκώντας τα καθήκοντά μου. Και η σύζυγος και ο γιος μου ήταν αρνητικοί, όπως και πολλοί εκ των συνεργατών μου. Έγιναν και απολυμάνσεις. Όλα τα πρωτόκολλα τηρούνται, αλλά ο κοροναϊός είναι εδώ, είναι αόρατος» τόνισε ο κ. Πατούλης.
«Αν έχω τα αντισώματα δεν θα κάνω το εμβόλιο, αλλά αν τύχαινε να μην είχα, προφανώς και θα έκανα το εμβόλιο. Στην οικογένειά μου θα προτείνω να γίνει ο εμβολιασμός. Το υπέρτατο αγαθό της πρόληψης για τους ιούς είναι το εμβόλιο» κατέληξε ο κ. Πατούλης.
- Το Σάββατο 11 Ιουνίου θα επαναλειτουργήσει η Γέφυρα Μανωλά
- Θεσαλονίκη: Τι λέει η Ryanair για το σπασμένο παράθυρο αεροσκάφους σε πτήση της
- Η επιδημία του Έμπολα στο Κονγκό εξακολουθεί να εξαπλώνεται «αόρατα», σύμφωνα με τον ΠΟΥ
- Ενεργοποιείται μόνιμο πλαίσιο ενίσχυσης των Εθελοντικών Οργανώσεων Πολιτικής Προστασίας
- Η πριγκίπισσα Ιμάν της Ιορδανίας και ο Τζαμίλ Αλεξάντερ Θερμιώτης περιμένουν το δεύτερο παιδί τους
- Για «λαϊκισμό» μιλάει ο Μητσοτάκης της αισχροκέρδειας – Με «καρφιά» για το ΠΑΣΟΚ «ομολογεί» τον φόβο ΝΔ για την επάνοδο Τσίπρα
- Ρόδος: Πέθανε το 10 μηνών βρέφος που είχε πνιγεί από τροφή
- Για πρώτη φορά, γεωλόγοι είδαν τον γήινο φλοιό να σκίζεται και να απελευθερώνει λάβα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Πολωνία: Μια 5χρονη έμεινε μόνη της στην αποβάθρα όταν το τρένο έφυγε με την οικογένειά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/uid_e04b5d44fc204a1bb9eae4b486e5a850_width_1200_play_0_pos_0_gs_0_height_675-150x85.webp)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)



























![Πολωνία: Μια 5χρονη έμεινε μόνη της στην αποβάθρα όταν το τρένο έφυγε με την οικογένειά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/uid_e04b5d44fc204a1bb9eae4b486e5a850_width_1200_play_0_pos_0_gs_0_height_675-315x220.webp)





















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442