Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πατούλης στο MEGA: Είμαι ασυμπτωματικός – Ο ιός είναι αόρατος και δεν συγχωρεί κανένα λάθος

Πατούλης στο MEGA: Είμαι ασυμπτωματικός – Ο ιός είναι αόρατος και δεν συγχωρεί κανένα λάθος

Θετικός στον κοροναϊό ανακοίνωσε πως είναι ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, ο οποίος μιλώντας στο MEGA, υπογράμμισε ότι είναι ασυμπτωματικός

Θετικός στον κοροναϊό ανακοίνωσε πως είναι ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, ο οποίος μιλώντας στο MEGA, υπογράμμισε ότι είναι ασυμπτωματικός.

«Μέχρι στιγμής είμαι ασυμπτωματικός. Εργάζομαι από το σπίτι. Σήμερα είχαμε τηλεδιάσκεψη με όλους τους αντιπεριφερειάρχες υγείας για τα ζητήματα της πρόληψης. Αλλά ο ιός είναι αόρατος και δε συγχωρεί κανένα λάθος» είπε ο κ. Πατούλης.

«Δεν έχω αισθανθεί τίποτα. Υπήρχε όμως μια επίσκεψη ενός δημάρχου πριν λίγες ημέρες, που μετά είδαμε στο διαδίκτυο ότι ήταν θετικός στον κοροναϊό. Πάντα τηρούσαμε τα μέτρα και με μάσκες και όλα. Τη Δευτέρα, όταν είδα την Κυριακή ότι είναι θετικός, έκανα rapid test που βγήκε αρνητικό, αλλά μετά έκανα και μοριακό που βγήκε θετικό» συνέχισε ο ίδιος.

«Βρίσκομαι σε απομόνωση ασκώντας τα καθήκοντά μου. Και η σύζυγος και ο γιος μου ήταν αρνητικοί, όπως και πολλοί εκ των συνεργατών μου. Έγιναν και απολυμάνσεις. Όλα τα πρωτόκολλα τηρούνται, αλλά ο κοροναϊός είναι εδώ, είναι αόρατος» τόνισε ο κ. Πατούλης.

«Αν έχω τα αντισώματα δεν θα κάνω το εμβόλιο, αλλά αν τύχαινε να μην είχα, προφανώς και θα έκανα το εμβόλιο. Στην οικογένειά μου θα προτείνω να γίνει ο εμβολιασμός. Το υπέρτατο αγαθό της πρόληψης για τους ιούς είναι το εμβόλιο» κατέληξε ο κ. Πατούλης.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024