Θεσσαλονίκη : Μολότοφ στο αστυνομικό τμήμα Θερμαϊκού
Αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ πέταξαν απόψε άγνωστοι στο αστυνομικό τμήμα Θερμαϊκού, το οποίο βρίσκεται στους Νέους Επιβάτες, ανατολικά της Θεσσαλονίκης
Αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ πέταξαν απόψε άγνωστοι στο αστυνομικό τμήμα Θερμαϊκού, το οποίο βρίσκεται στους Νέους Επιβάτες, ανατολικά της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι δράστες εκσφενδόνισαν τρεις μολότοφ από τις οποίες ανεφλέγη η μία, χωρίς όμως να προκληθούν ζημιές ή να αναφερθεί τραυματισμός. Μετά την πράξη τους διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ σε εξέλιξη είναι αστυνομικές έρευνες στην περιοχή, για τον εντοπισμό τους.
Είναι η δεύτερη επίθεση με μολότοφ εναντίον αστυνομικού τμήματος που καταγράφεται σε διάστημα 15 ημερών στη Θεσσαλονίκη. Είχε προηγηθεί αυτή στο αστυνομικό τμήμα Συκεών, ανήμερα του εορτασμού του Πολυτεχνείου. Ούτε τότε υπήρξαν ζημιές ή τραυματισμοί.
Την ευθύνη για τη συγκεκριμένη πράξη είχε αναλάβει λίγα 24ωρα αργότερα, με κείμενο σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, η αυτοαποκαλούμενη ομάδα «Σταγόνες Νοέμβρη».
- Ρόδος: Εντοπίστηκε ο 52χρονος Βρετανός που είχε αναστατώσει όλο το νησί με την εξαφάνισή του
- Δένδιας: Με την «Ατζέντα 2030» υλοποιούμε μία ολοκληρωμένη δέσμη μέτρων για τη στρατιωτική οικογένεια
- Υπεγράφη η σύμβαση για την αξιοποίηση του κτηρίου του πρώην ΤΥΠΕΤ στον Δήμο Διονύσου
- Θεσσαλονίκη: Μετέφερε μετανάστες με… ηλεκτρικό πατίνι – Χειροπέδες σε 17χρονο
- Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Ετοιμάζουν ταινία για τον πόλεμο του Αφγανιστάν στο Netflix
- Περιφέρεια που αδειάζει, πόλεις που «ασφυκτιούν»: Το διπλό αδιέξοδο της χώρας

