Η Τουρκία έστειλε ειδικές δυνάμεις που θα συμμετάσχουν στην επιχείρηση αποναρκοθέτησης του ελεγχόμενου από τους Αζέρους τμήματος του Ναγκόρνο-Καραμπάχ, σύμφωνα με το υπουργείο Αμυνας του Αζερμπαϊτζάν.

Η Τουρκία έστειλε ειδικές δυνάμεις που θα συμμετάσχουν στην επιχείρηση αποναρκοθέτησης του ελεγχόμενου από το Αζερμπαϊτζάν τμήματος του Ναγκόρνο-Καραμπάχ, σύμφωνα με το αζέρικο υπουργείο Αμυνας.

«Εχουν αρχίσει»

«Οι ειδικοί των Τουρκικών Ενοπλων Δυνάμεων για εντοπισμό ναρκών και αυτοσχέδιων εκρηκτικών μηχανισμών έχουν αρχίσει να βοηθούν τους Αζέρους στην εκκαθάριση των περιοχών που απελευθέρωσε το Αζερμπαϊτζάν στο Ναγκόρνο Καραμπάχ» αναφέρει σε χθεσινή ανακοίνωσή του το υπουργείο Αμυνας του Αζερμπαϊτζάν, παραθέτοντας και φωτογραφία.

«Οι τουρκικές δυνάμεις θα εργαστούν για την αποναρκοθέτηση αυτών των περιοχών καθώς και τον εντοπισμό εκρηκτικών συσκευών, όπως και για την οργάνωση εκπαιδευτικών σεμιναρίων για τις μηχανικές μας μονάδες» προστίθεται στην ανακοίνωση.

«Ευγνωμοσύνη»

«Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας στο Υπουργείο Εθνικής Αμυνας της αδελφικής Τουρκίας για την υποστήριξη που παρέχεται», καταλήγει το υπουργείο Αμυνας του Αζερμπαϊτζάν.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr