
Σπανούλης : «Με ιντριγκάρουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, παίρνω πάντα συνειδητά μια απόφαση»
Ο Βασίλης Σπανούλης, σε συνέντευξη του, τόνισε πως τον ιντριγκάρει να επιστρέψει σε Ολυμπιακούς αγώνες με την Εθνική ομάδα μπάσκετ.
Ο Βασίλης Σπανούλης πέταξε «βόμβα» μεγατόνων πριν από λίγες ημέρες λέγοντας πως σκέφτεται να επιστρέψει στην Εθνική Ελλάδος στο προολυμπιακό τουρνουά.
Σε συνέντευξη του ο αρχηγός του Ολυμπιακού μίλησε για την συγκεκριμένη απόφαση του και πως θα αποφασίσει να κάνει πράξει αυτή του την επιθυμία και να ντυθεί ξανά στα «γαλανόλευκα».
Ακόμη αναφέρθηκε στον σταρ του ΝΒΑ, Γιάννη Αντετοκούνμπο, και τις δηλώσεις που είχε κάνει ο δύο φορές MVP, για τον ρόλο που έχει παίξει ο Σπανούλης στην καριέρα του.
Αναλυτικά όσα είπε ο Βασίλης Σπανούλης:
Για την περίπτωση να επιστρέψει στην Εθνικής Ελλάδος:
«Όταν παίρνω μία απόφαση είναι πάντα συνειδητή. Με ιντριγκάρει να βρεθώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες για μένα, την χώρα μου και τα παιδιά μου. Τα παιδιά μου δεν με έχουν δει να παίζω με την Ελλάδα και θα ήθελα να με δουν.
Παρά το γεγονός ότι δεν έζησα καλά στην Εθνική ομάδα, θέλω να τους δώσω το καλό παράδειγμα. Θα τα βάλω όλα κάτω και θα αποφασίσω μαζί με την οικογένειά μου. Αν το αποφασίσω θέλω να το πετύχω. Δεν μπορώ να μιλήσω για άλλα παιδιά αν δεν ξέρω τι θα κάνω εγώ. Αυτή την στιγμή δεν το σκέφτομαι, θα γίνει όταν έρθει η ώρα».
Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που τον αποκάλεσε «Κόμπι της Ευρώπης»:
«Ο Γιάννης πιστεύω με αποκάλεσε έτσι για θέμα νοοτροπίας και νικητή. Για αυτό το είπε. Στον κόσμο αρέσει να κάνει συγκρίσεις. Μας αρέσει να προβάλλουμε το αρνητικό. Για να πετύχεις πρέπει να είσαι πολύ σκληρός σωματικά και πνευματικά για αντέχεις να μπορείς να κάνεις αυτοκριτική και να κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη».
- Οι ομάδες που θα συνθέσουν το ζευγάρι του επόμενου Betsson Super Cup Ελλάδας
- Βύρων Κοτζαμάνης: «Το 2060 οι Ελληνες θα είμαστε όσοι και τη δεκαετία του 1960 αλλά πολύ πιο μεγάλοι σε ηλικία»
- «Τόσο Πολύ»: Το νέο πρωτότυπο έργο της Μυρτώς Παπαχριστοφόρου στο Θέατρο Μικρό Γκλόρια
- Ηράκλειο: Σοκ από τον βαρύ τραυματισμό της 28χρονης μητέρας 4 παιδιών – Τι εξετάζουν οι Αρχές
- Αρκάς: Η καλημέρα της νέας εβδομάδας
- Περπάτημα: Τα 5 λάθη που κάνουμε όλοι χωρίς να το καταλαβαίνουμε




