
Κοροναϊός : Θρήνος για την 58χρονη νοσηλεύτρια από τη Δράμα που έχασε τη μάχη
Η 58χρονη νοσηλεύτρια που έχασε τη μάχη από επιπλοκές της Covid-19 ήταν μητέρα δύο παιδιών και εργαζόταν στο νοσοκομείο της Δράμας
Θλίψη προκαλεί η είδηση για τον θάνατο 58χρονης νοσηλεύτριας από τη Δράμα που έχασε τη μάχη με τον κοροναϊό.
Η 58χρονη νοσηλεύτρια που έχασε τη μάχη από επιπλοκές της Covid-19 ήταν μητέρα δύο παιδιών και εργαζόταν στο νοσοκομείο της Δράμας.
Συγκλονισμένη μίλησε για τον χαμό της φίλης της στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» η νοσηλεύτρια Παρασκευή Παπαστεργίου. «Η τραγική ειρωνεία είναι ότι πριν από λίγες ημέρες γέννησε η κόρη της στο νοσοκομείο Δράμας με καισαρική και βρέθηκαν θετικοί στο κοροναϊό μητέρα και νεογνό μετά τον τοκετό, αλλά δεν είχαν συμπτώματα».
Λίγο μετά η άτυχη νοσηλεύτρια άρχισε να έχει συμπτώματα και έγινε εισαγωγή στο νοσοκομείο Δράμας, ωστόσο η κατάσταση της άρχισε να επιδεινώνεται και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αναφοράς στην Αλεξανδρούπολη.
Η 58χρονη φοβόταν ότι λόγω της δύσπνοιας θα χρειαζόταν να διασωληνωθεί, κάτι που έγινε.
«Ηταν μια νοσηλεύτρια που υπηρέτησε με αγάπη, αφοσίωση και επαγγελματισμό. Ήταν με το χαμόγελο στα χείλη. Το νοσοκομείο έχασε μια σπάνια νοσηλεύτρια με μεγαλείο ψυχής» είπε η κ. Παπαστεργίου.
Η ίδια περιγράφει την τραγική κατάσταση στο νοσοκομείο Δράμας όπου μεγάλο μέρος των εργαζομένων είναι θετικοί στον κοροναϊό.
Δείτε όσα είπε στο MEGA
- Ολική έκλειψη Ηλίου θα ρίξει τη σκιά της στην Ευρώπη στις 12 Αυγούστου
- Περισσότερα από 2000 κρούσματα Έμπολα στη ΛΔ Κονγκό, – Πρωτοφανής ο ρυθμός εξάπλωσης, λένε οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα
- Πυρκαγιά στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης: Μήνυμα εκκένωσης από το 112
- Κυψέλη: Ανάστατοι οι κάτοικοι που βλέπουν ρωγμές στις πολυκατοικίες τους – «Όλα ξεκίνησαν από τον μετροπόντικα» λένε
- Ρωσία: Νόμιμοι στόχοι τα ξένα στρατεύματα που θα σταλούν στην Ουκρανία μετά την ειρηνευτική συμφωνία
- Τα εσώρουχα ως status symbol – Η ανατομία του λογότυπου Calvin Klein

