
Μαραντόνα : Παραδόθηκε ο υπάλληλος του γραφείου τελετών που έβγαλε selfie με τη σορό του
Ήδη, πάντως, το γραφείο τελετών τον έχει απολύσει.
Στην αστυνομία παραδόθηκε ο υπάλληλος του γραφείου τελετών, Ντιέγκο Αντόνιο Μολίνα, που φωτογραφήθηκε με τη σορό του «Ντιεγκίτο».
Οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο, λίγες ώρες μετά τον θάνατο του Μαραντόνα, όπου τρεις υπάλληλοι του γραφείου κηδειών έβγαλαν selfie είχε προκαλέσει οργή στην Αργεντινή.
Το γεγονός αυτό είχε δημοσιοποιήσει ο δικηγόρος και καλός φίλος του Ντιέγκο Μαραντόνα, Ματίας Μόρλα, ο οποίος δεν έκρυψε την οργή του για την έλλειψη σεβασμού στον νεκρό Μαραντόνα, την ώρα που όλη η Αργεντινή και σύσσωμος ο πλανήτης θρηνούν τον χαμό του. «Όλοι οι υπεύθυνοι για μια τέτοια πράξη δειλίας θα πληρώσουν» είχε γράψει στον λογαριασμό του στο twitter, ενώ λίγο αργότερα επανήλθε με νέο οργισμένο tweet κοινοποιώντας τον υπεύθυνο, ονόματι Ντιέγκο Μολίνα, για την επαίσχυντη πράξη.
Ο Μολίνα παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα της Τσακαρίτα, προαστίου του Μπουένος Άιρες, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του και απολογήθηκε για τη συμπεριφορά του, αναμένοντας πλέον να του απαγγελθούν κατηγορίες.
Ήδη, πάντως, το γραφείο τελετών τον έχει απολύσει.
- Πλουτίζει το… 1,5% του κόσμου – Αύξηση 11% του παγκόσμιου πλούτου, στην τσέπη μια «χούφτας» ανθρώπων ο μισός
- Οι 11άδες στο Παραγουάη – Γαλλία για τους «16» του Μουντιάλ (pic)
- Τι άλλαξε στο εγχειρίδιο για τα ασφαλή καταφύγια
- Γρεβενά: Σύλληψη 88χρονου για πρόκληση πυρκαγιάς από αμέλεια κατά τη διάρκεια εργασιών με τροχό
- Το μήνυμα του Αρχιεπίσκοπου Ελπιδοφόρου για τα 250 χρόνια ανεξαρτησίας των ΗΠΑ
- Γουίμπλεντον: Η Έαλα έβγαλε νοκ-άουτ την πρωταθλήτρια Σβίατεκ (2-0, vids)
