
Κιούμπαν : Ο Ντόντσιτς έχει το χάρισμα που είχε ο Μάτζικ
Το εγκώμιο του Λούκα Ντόνσιτς έπλεξε για ακόμη μια φορά ο Μαρκ Κιούμπαν.
Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Μαρκ Κιούμπαν έχει αποθεώσει τον Λούκα Ντόνσιτς. Και πώς να μην το κάνει άλλωστε; Ο ιδιοκτήτης των Ντάλας Μάβερικς έσταξε για ακόμη μια φορά μέλι για τον Σλοβένο σούπερ σταρ και μάλιστα αυτή τη φορά δεν δίστασε να τον συγκρίνει ακόμη και με τον Μάτζικ Τζόνσον.
«Μπορεί να πασάρει, μπορεί να σουτάρει από οπουδήποτε στο παρκέ. Ξέρει πως να πασάρει την σωστή στιγμή και στον στόχο. Είναι clutch εκεί που η μπάλα καίει. Θα πάρει την ευθύνη κόντρα σε οποιονδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή.
Είναι σπουδαίος συμπαίκτης. Είναι διασκεδαστικός. Ο Μάτζικ θα άναβε την φωτιά με ένα χαμόγελο, το ίδιο κάνει και ο Λούκας στους Μαβς. Έχει το χάρισμα που είχε ο Μάτζικ».
- Χαϊδάρι: Άγριος ξυλοδαρμός μέσα σε ιατρείο – Τον ξυλοκόπησε επειδή του έκανε παρατήρηση να μιλά πιο σιγά στο κινητό
- Θανάσης Αντετοκούνμπο: Παντρεύτηκε τη σύντροφό του και μητέρα των διδύμων – Κουμπάρος ο αδερφός του Γιάννης
- Ελληνικά αεροδρόμια: Οι καθυστερήσεις των πτήσεων αυξάνονται κατά 63% – Τι θα εξεταστεί στη σημερινή σύσκεψη
- Basketball Sphere: «Oι τρεις παίκτες που είναι πιθανό να μην συνεχίσουν στον Παναθηναϊκό»
- Μαζική η φυγή προς τη σύνταξη – Υπολογίζεται ότι θα ξεπεράσουν τις 110.000 οι αιτήσεις το πρώτο 6μηνο του 2026
- Βενεζουέλα: Πάνω από 3.300 νεκροί από τους σεισμούς – Θάβουν θύματα με αριθμούς



