Οι εκπομπές της Αννίτας Πάνια, έχουν γίνει viral στο διαδίκτυο, τόσο με εκκεντρικούς καλεσμένους, όσο και με ατάκες που έμειναν στην ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Μία από αυτές και η εμφάνιση της γνωστής «παπαδιάς», όταν πριν από δέκα χρόνια ζήτησε την βοήθεια της Αννίτας προκειμένου να ξεφύγει από τον άνθρωπο με τον οποίο και μοιραζότανε τη ζωή της.

Η μεγάλη αποκάλυψη

Δέκα χρόνια μετά και το τηλεοπτικό κοινό περίμενε με αγωνία την αποκάλυψη του Αντώνη. Εδώ και αρκετές ημέρες, η Αννίτα Πάνια τόνιζε στις εκπομπές της πως πρόκειται για ένα πρόσωπο το οποίο η ίδια γνωρίζει αρκετά καλά, ενώ σύντομα θα είχαμε κι εμείς την ευκαιρία να του δούμε μπροστά από τις κάμερες.

Κανείς ωστόσο δεν μπορούσε να φανταστεί πως ο Αντώνης είναι ο μακροχρόνιος συνεργάτης της Αννίτας, όπου και φροντίζει τους καλεσμένους πίσω από τις κάμερες.

Αυτή τη φορά, ο ίδιος βρέθηκε στη θέση του καλεσμένου, αποκαλύπτοντας τα πάντα πίσω από την ατάκα – viral της «παπαδιάς».

Ο ίδιος τόνισε πως η συγκεκριμένη γυναίκα βρισκόταν συχνά σε επικοινωνία μαζί του, αφού ήθελε διακαώς να εμφανιστεί στην εκπομπή. Ο Αντώνης γνώριζε τα πάντα πίσω από την ιστορία της, ενώ κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της η ίδια είδε τον Αντώνη σαν μια χείρα βοηθείας, φωνάζοντας: «Αντώνη αγάπη μου, έλα πάρε με από εδώ».

Δείτε το στιγμιότυπο