Κούγιας στο MEGA: Ο κ. Σφακιανάκης θα μπορούσε να μην σταματήσει αν γνώριζε ότι υπήρχαν τα ναρκωτικά
Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, μίλησε ο συνήγορος υπεράσπισης του Νότη Σφακιανάκη, Αλέξης Κούγιας, αναφορικά με τα όσα έγιναν χθες με πρωταγωνιστή τον γνωστό τραγουδιστή
Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, μίλησε ο συνήγορος υπεράσπισης του Νότη Σφακιανάκη, Αλέξης Κούγιας, αναφορικά με τα όσα έγιναν χθες με πρωταγωνιστή τον γνωστό τραγουδιστή.
«Κάποιοι διέδιδαν μια ψευδή είδηση ότι ο ίδιος παραδέχτηκε ότι τα ναρκωτικά είναι δικά του και δικιά του χρήση. Μόνος του χωρίς δικηγόρο είπε ότι ό,τι έχω να πω θα το πω στο δικαστήριο γράφει η απολογία του» τόνισε αρχικά ο γνωστός ποινικολόγος.
Όπως σημείωσε ο κ. Κούγιας ο πελάτης του ουδέποτε παραδέχθηκε ότι τα ναρκωτικά που βρέθηκαν από τους αστυνομικούς στο αυτοκίνητό του ήταν για προσωπική του χρήση, υπογραμμίζοντας ότι ο Νότης Σφακιανάκης έχει επανειλημμένα εκφραστεί κατά της χρήσης ναρκωτικών.
«Θα μπορούσε να μην σταματήσει αν γνώριζε ότι υπήρχαν τα ναρκωτικά»
«Ο κ. Σφακιανάκης θα μπορούσε να μην σταματήσει αν γνώριζε ότι υπήρχαν τα ναρκωτικά. Στο αμάξι φιλοξενεί επιβάτες, καλλιτέχνες, επιχειρηματίες μπορεί σε κάποιον να παράπεσε» τόνισε.
Μιλώντας για το όπλο που βρέθηκε στην κατοχή του, ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε ότι ο γνωστός τραγουδιστής είχε για χρόνια άδεια μονίμου οπλοκατοχής, η οποία όμως δεν ανανεώθηκε από τις Αρχές.
«Νόμιζε ότι ήταν τυπική η ανανέωση της αδείας. Ήξερε ότι έπρεπε να ανανεωθεί, αλλά με τα χρόνια κατάλαβε ότι δεν το είχε πολύ ανάγκη το όπλο ώστε να προχωρήσει στην τυπική ανανέωση».
«Ο Νότης είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει καμία σχέση με φάρμακα, πέρασε μεγάλη περιπέτεια και αρνείτο να δεχθεί αγωγή» πρόσθεσε αναφορικά με τα ναρκωτικά.
- Διοικητικό Εφετείο: Προσβολή κατά της Δικαιοσύνης η επίθεση στις εγκαταστάσεις των Διοικητικών Δικαστηρίων της Αθήνας
- Φιλοπάππου: Άγνωστος επιτέθηκε σε δύο άνδρες και τους τραυμάτισε με μεταλλικό αντικείμενο
- Ο Μπομπ Όντενκιρκ θέλει να θυμάστε ότι «η ζωή είναι μια μάταιη φάρσα – και το μόνο που μένει είναι να γελάς»
- Πανζουρλισμός στο Ηράκλειο κατά την υποδοχή του ΟΦΗ: Αποθέωση, συνθήματα και ζεϊμπέκικο με την κούπα (vids, pics)
- Υποκλοπές: Νέο καμπανάκι για το σκάνδαλο Predator – 31 αδικήματα παραγράφηκαν σε 20 μέρες, λέει ο Χρ. Κακλαμάνης
- Κοινωνικός Τουρισμός: Παρατείνεται μέχρι το βράδυ της Δευτέρας η προθεσμία για τις αιτήσεις
