
Χριστουγεννιάτικες δράσεις από τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά
Με μια εντυπωσιακή βόλτα στον στολισμένο Πειραιά από ψηλά, ακριβώς όπως θα φαίνεται από το έλκηθρο του Άγιου Βασίλη.
Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους δημότες και λαμβάνοντας υπόψιν ότι αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά εξαιτίας της πανδημίας, διοργανώνει μια σειρά ψηφιακών χριστουγεννιάτικων δράσεων, μέσα από τις δημοφιλέστερες διαδικτυακές πλατφόρμες.
Από το ολοκαίνουριο YouTube κανάλι με κατηγορίες Ο.Π.Α.Ν. Sports, Ο.Π.Α.Ν. Culture, Ο.Π.Α.Ν. generation, Ο.Π.Α.Ν. News, θα προσφέρει πρωτότυπα χριστουγεννιάτικα βίντεο για όλες τις ηλικίες.
Με μια εντυπωσιακή βόλτα στον στολισμένο Πειραιά από ψηλά, ακριβώς όπως θα φαίνεται από το έλκηθρο του Άγιου Βασίλη.
Με βίντεο μαγειρικής από γνωστό Σεφ που μαγειρεύει εύκολες χριστουγεννιάτικες συνταγές μαζί με τις κόρες του, χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες και στολίδια, εορταστικές μελωδίες σε συνεργασία με το Πρότυπο Μουσικό Κέντρο Πειραιά.
Για πρώτη φορά θα στολιστεί υποβρύχια η δημοτική πισίνα στα Βοτσαλάκια, μια ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη δράση που θα μεταδοθεί διαδικτυακά.
Επίσης, θα τραγουδήσουν όλα τα παιδιά τα κάλαντα από το σπίτι τους, φτιάχνοντας ένα μαγικό βίντεο-κολάζ, VR εμπειρίες και πολλά ακόμη, έρχονται αυτές τις γιορτές από τον Ο.Π.Α.Ν.
Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις θα είναι διαθέσιμες στην επίσημη σελίδα του Ο.Π.Α.Ν. στο Facebook: OpanPiraeus
- Καλοκαιρινές περιπέτειες στην Ευρώπη: Αυτά είναι τα καλύτερα μέρη για θαλάσσια σπορ – Τα ελληνικά «εξτρίμ» νησιά
- ΣΥΡΙΖΑ: Θράσος του Μητσοτάκη να ζητάει και τα ρέστα για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- «Το Φιλί» του Κλιμτ γίνεται LEGO των 4.000 κομματιών
- Σαραγόσα: Τριπλασιάστηκαν τα καμένα εδάφη από τη φωτιά – «Ο κίνδυνος εξάπλωσης παραμένει πολύ υψηλός»
- Λέκκας για Κυψέλη: Απαιτείται συνεχής παρακολούθηση – Δεν τίθεται ζήτημα στατικής επάρκειας των κτιρίων
- Λέρος: Μεγάλη φωτιά στην περιοχή Τσίγγουνα – Επιχειρεί ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής
