Την περασμένη Τετάρτη (25/11) ο Ντιέγκο Μαραντόνα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών και οι άνθρωποι της Νάπολι σκέφτηκαν αμέσως να δώσουν το όνομα του γηπέδου τους στην πιο μεγάλη μορφή που φόρεσε τη φανέλα των «παρτενοπέι».
Τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν πολλές σκέψεις σχετικά με το νέο όνομα του «Σαν Πάολο» όπως «Stadio Comunale Diego Maradona» και «Arena Diego Maradona». Ωστόσο ο δήμαρχος της πόλης, Λουίτζι Ντε Ματζίστρις, ανακοίνωσε το νέο όνομα του γηπέδου.
Συγκεκριμένα δήλωσε: «Υπάρχουν πολλές υπέροχες ιδέες, αλλά στο τέλος της ημέρας το όνομα θα είναι Stadio Diego Armando Maradona». Σημειώνεται μάλιστα ότι ήδη έχουν ξεκινήσει οι πρώτες διαδικασίες για να μετονομαστεί το γήπεδο.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Ο Λεβαντόφσκι «χτύπησε» στο 87′, η Μπαρτσελόνα πήρε μεγάλη νίκη με ανατροπή με 2-1 στη Μαδρίτη επί της Ατλέτικο και πλέον πήγε στο +7 από τη Ρεάλ,η οποία νωρίτερα ηττήθηκε με 2-1 στη Μαγιόρκα.
«Βόμβα» στο Κύπελλο Αγγλίας. Η πρωτοπόρος της Premier League, αποκλείστηκε στη φάση των «8» μετά την ήττα της με 2-1 στο «Σεντ Μέρις» από τη Σαουθάμπτον που αγωνίζεται στην Championship!
Ο Άρης ξανά στη Novibet Volley League μετά τη σεζόν 2015-2016, μετά τη μεγάλη ανατροπή που πέτυχε στο Κατσάνειο επί του Ηρακλή με 2-3 σετ, αν και έχανε με με 2-0!
Η Δόξα Λευκάδας επικράτησε της Δάφνης με 65-54, κατέκτησε το πρωτάθλημα στην στην Elite League και παράλληλα εξασφάλισε την άνοδό της στη Stoiximan GBL.