
«Ξαναχτύπησε» το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ από τη Λέσβο – Ζητάει… κρεμάλες για την κυβέρνηση
«Χτύπησε» ξανά το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, Μυρσίνη Βουνάτσου, από τη Λέσβο, που «χαίρεται» με τους νεκρούς από κοροναϊό γιατί, όπως πιστεύει, αυτό θα στοιχίσει πολιτικά στην κυβέρνηση της ΝΔ, για την οποία ζητάει... κρεμάλες
«Χτύπησε» ξανά το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, Μυρσίνη Βουνάτσου, από τη Λέσβο, που «χαίρεται» με τους νεκρούς από κοροναϊό γιατί, όπως πιστεύει, αυτό θα στοιχίσει πολιτικά στην κυβέρνηση της ΝΔ, για την οποία ζητάει… κρεμάλες.
Σε νέα ανάρτησή της, η κ. Βουνάτσου, συγκρίνει και πάλι τους νεκρούς από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι με τους νεκρούς από την πανδημία.
«Μωρέ θα το γράψω που να χτυπήσετε τον κ@@ο σας κάτω δεξιοί και αριστεροί. Αν για τους 102 νεκρούς του Ματιού γυρεύατε κρεμάλες πέστε μου για τους 2.000+ τι πρέπει να γυρέψουμε;;» έγραψε χαρακτηριστικά.
Υπενθυμίζεται ότι και κατά το πρώτο κύμα της πανδημίας, η Μυρσίνη Βουνάτσου είχε κάνει αντίστοιχη ανάρτηση γράφοντας: «Όταν θα ισοφαρίσουμε τους νεκρούς εγώ θα αρχίσω να μετράω πτώματα και ζητάω ευθύνες (ποινικές). Γιατί όχι; Όσο έφταιγαν ο Τσίπρας και η Δούρου άλλο τόσο θα φταίτε κι εσείς. Συν τέσσερις από εχθές το βράδυ μέχρι τώρα. Στους εξήντα επτά φτάσαμε. Αν θα λογαριαστούμε λέει;».
Σημειώνεται ότι τον Απρίλιο, όταν είχε κάνει την πρώτη ανάρτηση, μετά τον σάλο που προκλήθηκε είχε αρθεί η ιδιότητά της ως μέλος, ωστόσο, μετά από μερικούς μήνες, επέστρεψε και πάλι στους κόλπους του κόμματος.
Την είδηση είχε δημοσιεύσει η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό γράφοντας: «Ξανά στο παιχνίδι… Φύση και θέση μαχήτρια μόλις ενημέρωσα τον γραμματέα της Νομαρχιακής Λέσβου ότι αίρω την αναστολή κομματικής ιδιότητας και επιστρέφω στην ενεργό δράση ως μέλος του Σύριζα Λέσβου».
- ΑΑΔΕ: Διαχειρίστρια δηλώνει άστεγη, αλλά διαμένει σε βίλα με πισίνα – «Λαβράκια» έβγαλαν οι έλεγχοι
- Γαλλία: Ένας 21χρονος αυτοκτόνησε – Η οικογένειά του ζητά ανεξάρτητη έρευνα, λέγοντας ότι ήταν θύμα ρατσισμού
- Κυψέλη: Ακαθόριστα τα αίτια θανάτου της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή σε βαλίτσα – Τι έδειξε η νεκροψία-νεκροτομή
- Σε Live streaming η παρέλαση της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Ισπανίας
- «Σοσιαλισμός ή καθολικό εισόδημα» – Ο οικονομολόγος Νουριέλ Ρουμπινί βλέπει θετικά την ΑΙ
- James Arthur: Συναίσθημα και άρωμα brit pop στο Sani Festival