Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΚΙΝΑΛ κατά κυβέρνησης για κοροναϊό : Δεν έχουν το θάρρος ούτε να αναλάβουν τις ευθύνες τους

ΚΙΝΑΛ κατά κυβέρνησης για κοροναϊό : Δεν έχουν το θάρρος ούτε να αναλάβουν τις ευθύνες τους

«Από σημερινά δημοσιεύματα, φαίνεται ότι το Μαξίμου βρήκε τον ένοχο για την αποτυχία της Κυβέρνησης να περιορίσει την πανδημία», σχολίασε το Γραφείο Τύπου του Κινήματος Αλλαγής με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα στον κυριακάτικο Τύπο. Σύμφωνα με αυτά τα δημοσιεύματα έγιναν λάθη και παραλείψεις από αρμόδιους παράγοντες για να αντιμετωπίσουν το δεύτερο κύμα της πανδημίας. Το Κίνημα […]

«Από σημερινά δημοσιεύματα, φαίνεται ότι το Μαξίμου βρήκε τον ένοχο για την αποτυχία της Κυβέρνησης να περιορίσει την πανδημία», σχολίασε το Γραφείο Τύπου του Κινήματος Αλλαγής με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα στον κυριακάτικο Τύπο.

Σύμφωνα με αυτά τα δημοσιεύματα έγιναν λάθη και παραλείψεις από αρμόδιους παράγοντες για να αντιμετωπίσουν το δεύτερο κύμα της πανδημίας.

Το Κίνημα Αλλαγής υποστηρίζει ότι σύμφωνα με τα δημοσιεύματα το Μέγαρο Μαξίμου «δείχνει τον ΕΟΔΥ και κατ’ επέκταση το Υπουργείο Υγείας, ότι τα έκαναν δηλαδή θάλασσα με λάθη που κόστισαν ανθρώπινες ζωές και τώρα ψάχνουν το εξιλαστήριο θύμα».

«Αυτό είναι το επιτελικό κράτος της ΝΔ. Στην επιτυχία ζήτω ο Μητσοτάκης και στην αποτυχία φταίνε μόνο οι Υπουργοί και οι Διοικητές. Γιατί το Μαξίμου δεν ήξερε τίποτα!

Ντροπή. Δεν έχουν το θάρρος ούτε να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Όταν θα έρθει η ώρα όμως θα τους καταλογιστούν», τονίζει .

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024