Συγκινούν οι εστιάτορες στη Σίνδο – Συνεχίζουν να μαγειρεύουν για γιατρούς και νοσηλευτές παρά το «λουκέτο»
«Μαγειρεύοντας για ήρωες» είναι η πρωτοβουλία των ανθρώπων της εστίασης στη Σίνδο
Συγκίνηση προκαλεί η πρωτοβουλία των εστιατόρων στη Σίνδο, οι οποίοι αν και έκλεισαν τις επιχειρήσεις τους, αποφάσισαν να συνεχίσουν να μαγειρεύουν για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές.
Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, οι εστιάτορες ανοίγουν τις κουζίνες τους και προσφέρουν δωρεάν φαγητό σε γιατρούς που εργάζονται στις ΜΕΘ.
«Μαγειρεύοντας για ήρωες» γράφουν τα μπλουζάκια που φορούν.
Πρώτοι «πελάτες» οι γιατροί του ΑΧΕΠΑ, που παραλαμβάνουν καθημερινά τις μερίδες που τους ετοιμάζουν.
Μάλιστα, όπως λένε οι ίδιοι οι εστιάτορες, οι υγειονομικοί δείχνουν συγκίνηση όταν παραλαμβάνουν τα γεύματα και είναι πολύ εξαντλημένοι.
- HOTΕΛ ΕΛVIRA»: Νέο επεισόδιο απόψε στο MEGA
- Κρήτη: Ακρωτηριάστηκε στο πόδι η γυναίκα που παρασύρθηκε από φορτηγό στο Ηράκλειο
- Παίκτης της Λεβερκούζεν αποθέωσε τον Μεντιλίμπαρ πριν το ματς με τον Ολυμπιακό (vid)
- Ιράν: Οι ΗΠΑ προετοιμάζονται για παρατεταμένη στρατιωτική εκστρατεία
- Κακοκαιρία: Σαρώνει σε Ηλεία και Μεσσηνία – Πλημμύρες και διαρκείς κατολισθήσεις βράχων – Απειλούνται σπίτια
- Τζέσικα Άλμπα – Κας Γουόρεν: Οριστικός χωρισμός – Ποιος αναλαμβάνει την επιμέλεια των παιδιών τους




