
Η εντεκάδα του Ολυμπιακού στο «Κλεάνθης Βικελίδης»
Με Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης οι Πειραιώτες – Αναλυτικά οι επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς.
Με τον Ελ Αραμπί στη βασική 11άδα παρατάσσει ο Πέδρο Μαρτίνς τον Ολυμπιακό στο αποψινό παιχνίδι με τον Αρη στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:30) για την 10η αγωνιστική της Superleague.
Ο Μαροκινός επιθετικός είχε χάσει τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Μάντσεστερ Σίτι λόγω κορωνοϊού, ωστόσο, ξεπέρασε τον Covid-19 και απόψε βρίσκεται στη βασική 11άδα των Πειραιωτών.
Συνοπτικά η 11άδα: Σα, Σεμέδο, Σισέ, Ραφίνια, Χολέμπας, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Καμαρά, Λοβέρα, Φορτούνης, Ελ Αραμπί.
Συγκεκριμένα, μπροστά από την εστία θα βρίσκεται ο Σα, με τους Σεμέδο και Σισέ στο κέντρο της άμυνας και τους Χολέμπας και Ραφίνια στα δύο άκρα. Οι Μπουχαλάκης, Εμβιλά και Καμαρά θα είναι στα χαφ, με τους Φορτούνη και Λοβέρα να πλαισιώνουν τον Ελ Αραμπί στην επίθεση.
- Προχωρά σε τηλεφωνικές κλήσεις η ΑΑΔΕ για χρέη – Τι πρέπει να προσέξετε
- Ελβετία: Τρομοκρατική ενέργεια για την αστυνομία η επίθεση με μαχαίρι σε σιδηροδρομικό σταθμό
- Εξαφανίστηκε 17χρονη από χώρο φιλοξενίας στη Νέα Σμύρνη
- Κουφονικολάκου για ΕΛΑΣ: Διαφανή τα οικονομικά και προσβάσιμα σε όλους – Ο κ. Γεωργιάδης να μας φέρει το φάκελο για τα χρέη των 530 εκατ. ευρώ της ΝΔ
- Νετανιάχου: Έδωσε εντολή στον στρατό του Ισραήλ να καταλάβει το 70% της Γάζας
- Πόσα μένουν στην τσέπη από έναν ετήσιο μικτό μισθό 100.000 ευρώ μετά τη φορολογία σε όλη την Ευρώπη; – Η ελληνική «περίπτωση»




