Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός - Κοζάνη : Δραματική έκκληση για εύρεση κλίνης σε ΜΕΘ

Κοροναϊός – Κοζάνη : Δραματική έκκληση για εύρεση κλίνης σε ΜΕΘ

Οι γιατροί του Μαμάτσειου Νοσοκομείου σταθεροποίησαν την κατάσταση της υγείας του 58χρονου, που έχει προσβληθεί από τον SARS-COV 2, ενώ οι διοικήσεις των δύο Νοσοκομείων, Κοζάνης και Γρεβενών, συνεχίζουν την αναζήτηση κλίνης ΜΕΘ

Διασωληνωμένος στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης παραμένει από χθες, Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020, ένας 58χρονος από τα Γρεβενά, μετά την επιδείνωση της κατάστασης της υγείας του, καθώς δεν κατέστη δυνατόν να εξευρεθεί σε άλλα νοσοκομεία κάποια κλίνη σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).

Οι γιατροί του Μαμάτσειου Νοσοκομείου σταθεροποίησαν την κατάσταση της υγείας του 58χρονου, που έχει προσβληθεί από τον SARS-COV 2, ενώ οι διοικήσεις των δύο Νοσοκομείων, Κοζάνης και Γρεβενών, συνεχίζουν την αναζήτηση κλίνης ΜΕΘ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ο 58χρονος νοσηλεύτηκε στην κλινική covid-19 του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών από την περασμένη Τρίτη και επειδή η κατάσταση της υγείας του επιδεινώνονταν κρίθηκε αναγκαίο από τους γιατρούς και τη Διοίκηση να μεταφερθεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

«Επιστρατεύτηκε» το Μαμάτσειο

Όταν αυτό δεν κατέστη δυνατόν, τότε «επιστρετεύτηκε» η Μονάδα Εντατικής Φροντίδας του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης, η οποία σε πολλές των περιπτώσεων το τελευταίο διάστημα, αν και δεν διαθέτει το αναγκαίο προσωπικό, λειτουργεί άτυπα και ως Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Οι προσπάθειες των διοικήσεων των δύο Νοσοκομείων για να εξευρεθεί κλίνη σε κάποια Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για τον 58χρονο συνεχίζονται και σήμερα.

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024