
Κοροναϊός : Γυναίκα 102 ετών νίκησε τον ιό και πήρε εξιτήριο
Η μεγαλύτερη σε ηλικία ασθενής από κοροναϊό στην Ελλάδα πήρε εξιτήριο
Νικήτρια από τη μάχη που έδωσε με τον κοροναϊό βγήκε μία υπεραιωνόβια 102 ετών που πήρε εξιτήριο από το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας.
Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας Λεωνίδας Ρουμπάτης, «η ηλικιωμένη είχε νοσηλευτεί για 20 ημέρες στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων, που δημιουργήθηκε μετά την εμφάνιση της πανδημίας του κοροναϊού στο Νοσοκομείο Κέρκυρας, όταν στον ιδιωτικό οίκο ευγηρίας που διέμενε, στα Ιωάννινα, διαπιστώθηκε ότι 56 ηλικιωμένοι ήταν θετικοί στον κοροναϊό και έπρεπε να νοσηλευτούν μεταξύ αυτών και η 102χρονη».
«Η 102χρονη παρουσίασε για μέρες υψηλό πυρετό, αλλά και πολλά άλλα από τα συμπτώματα του κοροναϊού, όμως δεν χρειάστηκε να διασωληνωθεί» επισήμανε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του Νοσοκομείου Κέρκυρας.
Από τον ίδιο ιδιωτικό οίκο ευγηρίας των Ιωαννίνων μεταφέρθηκαν μέχρι σήμερα στο Νοσοκομείο Κέρκυρας πέντε ηλικιωμένοι ασθενείς από κοροναϊό, ενώ χθες μαζί με την 102χρονη εξήλθε και μία 74χρονη.
Η αγάπη και το πείσμα για ζωή…
«Η αγάπη και το πείσμα για ζωή νικάει κάθε κακό. Η οργάνωση της Μονάδας Ειδικών Λοιμώξεων του Νοσοκομείου Κέρκυρας λειτουργεί με επαγγελματισμό και αξιέπαινη αντιμετώπιση από το ικανό ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό μας. Είμαστε πολύ περήφανοι για κάθε άνθρωπο που παίρνει εξιτήριο και κερδίζει τη μάχη με τον κορονοϊό» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας, Λεωνίδας Ρουμπάτης.
- Πλίσκοβα – Σάκκαρη 2-0: Ήττα και αποκλεισμός από τον πρώτο αγώνα για τη Μαρία
- Τσουκαλάς: Γεωργιάδης και Βούλτεψη μόνο που δεν μας είπαν ότι η Κοβέσι είναι ο Δράκουλας των Καρπαθίων
- Σκάνδαλο Έπσταϊν: Τα κενά στις έρευνες σε Βρετανία και ΗΠΑ
- Τι υποστηρίζει ο πρωταθλητής τζούντο που συνελήφθη με πάνω από 1 εκατ. ευρώ στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου
- Ολοκληρώθηκε σημαντικό έργο υποδομής στη Ρόδο
- Ταχεία μεταβολή στις θερμοκρασίες στον Ειρηνικό κάνει πιο πιθανό ένα «σούπερ» Ελ Νίνιο το καλοκαίρι

