
The Bachelor: Η πρόβα «συγκατοίκησης» που έφερε τα πάνω-κάτω
Οι επίδοξες αγαπημένες του Παναγιώτη, έγιναν μαλλιά κουβάρια στη βίλα του The Bachelor
Στο επεισόδιο της Τετάρτης (26/11) στο «The Bachelor» o Παναγιώτης ζήτησε από μια κοπέλα να περάσουν μαζί αυτή την πρώτη μέρα μετακόμισης στο σπίτι τους, προκειμένου να ξεκινήσουν την κοινή ζωή τους.
«Το μεγαλύτερο τεστ σε μια σχέση είναι η συγκατοίκηση» επιχειρηματολογεί στην κάρτα που στέλνει ο Παναγιώτης και διαβάζει στα υπόλοιπα κορίτσια η Νικολέττα.
Τελικά ο Παναγιώτης επέλεξε την Βίβιαν για ένα ραντεβού συγκατοίκησης.
Την ίδια στιγμή η Νικολέττα έξαλλη σκίζει στα δύο την κάρτα με το όνομα της συγκατοίκου της, ενώ η Εριέττα σπεύδει και ξαναπαίρνει την κάρτα στα χέρια της για να την αποτελειώσει, κάνοντάς την πολλά, μικρά κομμάτια, ενώ πάνω στα νεύρα της ακούει τη Ραφαέλα που της λέει: «Βούτα τη και στο χυμό το λεμόνι και φα’ τη!» και τη δίνει στη Ραφαέλα να τη… φάει.
Στις πρώτες στιγμές στο «νέο τους σπίτι» στάζουν μέλι. Η Βίβιαν και ο Παναγιώτης φαίνονται να απολαμβάνουν τις στιγμές τους και μάλιστα δείχνουν να έχουν χημεία σε πολλά πράγματα.
Μετά το τέλος της ημέρας ο Παναγιώτης και η Βίβιαν γευμάτισαν στον κήπο του “σπιτιού τους” και αντάλλαξαν τρυφερά λόγια.
Όπως ήταν αναμενόμενο, η Βίβιαν πήρε το πολυπόθητο τριαντάφυλλο και έτσι κέρδισε ασυλία για την τελετή των ρόδων που θα δούμε την Παρασκευή.
- Ο Τζον Λένον είχε μιλήσει για τον θάνατο στην τελευταία του συνέντευξη, λίγες ώρες πριν δολοφονηθεί
- Νετανιάχου: Κρατάμε ανοιχτά τα μάτια μας όσον αφορά το Ιράν – Θα μιλήσω σήμερα με τον Τραμπ
- Ντουμπάι: Κοινή αστυνομική επιχείρηση Κίνας – ΗΠΑ – ΗΑΕ με 276 συλλήψεις για απάτη με κρυπτονομίσματα
- Ένα δισ. δολάρια για την ασφάλεια της αίθουσας χορού του Τραμπ; – «Αυτή η υπόθεση βρωμάει από μακριά»
- LIVE: Μύκονος Betsson – Παναθηναϊκός
- LIVE: Πανσερραϊκός – Παναιτωλικός

