
Θεσσαλονίκη : Ιδιώτες προσφέρουν σάντουιτς σε γιατρούς και νοσηλευτές
Καθημερινά βρίσκονται έξω από νοσοκομεία που εφημερεύουν, μοιράζοντας σάντουιτς σε γιατρούς και νοσηλευτές.
Στο πλευρό του προσωπικού των νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης, που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του κοροναϊού, στέκονται επιχειρηματίες από τον χώρο της εστίασης, που και αυτοί δοκιμάζονται.
Καθημερινά βρίσκονται έξω από νοσοκομεία που εφημερεύουν, μοιράζοντας σάντουιτς σε γιατρούς και νοσηλευτές.
Την Τρίτη, ήταν στο Ιπποκράτειο, ενώ χθες αργά το βράδυ, ο Κώστας Τσακίρης, εκπροσωπώντας και άλλους επιχειρηματίες που συμμετέχουν στη δράση, έφτασε στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γεννηματάς-Ο Άγιος Δημήτριος», προσφέροντας περίπου 70 σάντουιτς, για τους εργαζόμενους στην εφημερία.
Η αναπληρώτρια διοικήτρια του νοσοκομείου «Γεννηματάς-Ο Άγιος Δημήτριος»,Βασιλική Τραούδα, αλλά και άτομα από το προσωπικό, αποδέχτηκαν με χαμόγελο και ικανοποίηση αυτήν την πράξη ανθρωπιάς και συμπαράστασης, όπως αναφέρει το GRTimes.
Ο κ. Τσακίρης, μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» για την πρωτοβουλία αυτή λέγοντας πως σκοπός τους είναι α συμβάλουν και αυτοί στην προσπάθεια των γιατρών και να δείξουν ότι είναι δίπλα τους.
Ο κ. Τσακίρης επισήμανε πως η συγκεκριμένη δράση θα συνεχιστεί για όσο διαρκέσει η πανδημία.
- Ελλάδα – Τουρκία 94-73: Επιβλητικοί οι Παίδες, νίκησαν με ανατροπή
- Ιράν: Η επίθεση της Ουκρανίας σε ιρανικό πλοίο «δεν θα μείνει αναπάντητη», προειδοποιεί ο Αραγτσί
- Θολό το τοπίο για τον θάνατο της 42χρονης στη Σύρο – Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών τα κινητά τηλέφωνα
- Τεντόγλου: «Κάτι είναι και το πανελλήνιο ρεκόρ, αλλά δεν ασχολούμαι με αυτά – Το τελευταίο ήταν αλματάρα» (vid)
- Γονική εξάρτηση: Δωμάτιο με θέα… τα 30 – Αναζητώντας το κλειδί της εξώπορτας
- Ποιος μπορεί να ξορκίσει την κατάρα της Carrie του Στίβεν Κινγκ;


