Ο Ντιέγκο Μαραντόνα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών, βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρο τον πλανήτη.
Όπως όλος ο πλανήτης, έτσι και η Μπαρτσελόνα θρηνεί για την απώλεια του Αργεντινού «Θεού» του ποδοσφαίρου.
Ο Μαραντόνα αγωνίστηκε με τη φανέλα των Καταλανών σε 36 αγώνες (1982-1984) και έτσι η Μπαρτσελόνα τον αποχαιρέτησε με έναν ξεχωριστό τρόπο μέσω social media.
«Ευχαριστούμε για όλα» ήταν το μήνυμα των «μπλαουγκράνα», συμπληρώνοντας σε άλλη δημοσίευση: «Η Μπαρτσελόνα εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια της για τον θάνατο του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, έναν ποδοσφαιριστή του συλλόγου μας (1982-84) και ένα ίνδαλμα του Παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Αναπαύσου εν ειρήνη Ντιέγκο».
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Με έναν εντυπωσιακό φωτισμό που τράβηξε τα βλέμματα κατοίκων και επισκεπτών, ο Πύργος του Πειραιά «ντύθηκε» στα χρώματα του ΔΕΗ Tour of Hellas με πρωτοβουλία του Δήμου Πειραιά.
LIVE: Μπέτις – Μπράγκα. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπέτις – Μπράγκα για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 6.
LIVE: Άστον Βίλα – Μπολόνια. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άστον Βίλα – Μπολόνια για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 7.