Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο αποχαιρετισμός του ΚΚΕ στο Μαραντόνα: Έφυγε ένας λάτρης του δίκιου

Ο αποχαιρετισμός του ΚΚΕ στο Μαραντόνα: Έφυγε ένας λάτρης του δίκιου

Με μια φωτογραφία του Μαραντόνα και του Φιντέλ Κάστρο να παίζουν μπάλα και με τη φράση «"έφυγε"» ο Ντιέγκο Μαραντόνα! Ένας λάτρης του ποδοσφαίρου και του δίκιου!» αποχαιρέτησε το Ντιέγκο Μαραντόνα μέσω twitter το ΚΚΕ.

Με μια φωτογραφία του Μαραντόνα και του Φιντέλ Κάστρο να παίζουν μπάλα και με τη φράση «»έφυγε»» ο Ντιέγκο Μαραντόνα! Ένας λάτρης του ποδοσφαίρου και του δίκιου!» αποχαιρέτησε το Ντιέγκο Μαραντόνα μέσω twitter το ΚΚΕ.

«Έφυγε» ο Ντιέγκο Μαραντόνα! Ένας λάτρης του ποδοσφαίρου και του δίκιου! #Maradona pic.twitter.com/pvs5R1Czdg

Προσωπικός φίλος του Φιντέλ

Σημειώνεται ότι ο Ντιέγκο Μαραντόνα ήταν λάτρης της σοσιαλιστικής Κούβας και προσωπικός φίλος του Φιντέλ Κάστρο. Τραγική ειρωνία είναι το γεγονός ότι σαν σήμερα το 2016 είχε πεθάνει ο ιστορικός ηγέτης της Κούβας.

Την είδηση του θανάτου του Μαραντόνα, μετέδωσαν η clarin και η Ole, δύο από τις πιο έγκυρες εφημερίδες της Αργεντινής, με το ρεπορτάζ ν’ αναφέρει πως αιτία θανάτου ήταν η καρδιακή ανακοπή.

Πάντα με βάση τα όσα μεταδίδουν τα αργεντίνικα μέσα ενημέρωσης, ο Ντιέγκο Μαραντόνα υπέστη καρδιακή ανακοπή στο σπίτι του και αυτή την φορά δεν κατάφερε να βγει νικητής.

Ο ποδοσφαιριστής – μύθος είχε υποβληθεί πριν από λίγες μέρες σε χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο, για την αφαίρεση αιματώματος και ο γιατρός που είχε κάνει την επέμβαση, είχε τονίσει πως όλα είχαν πάει καλά.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στο σπίτι του Μαραντόνα πήγαν άμεσα γιατροί για να βοηθήσουν τον άτυχο Ντιεγκίτο, αλλά δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στην ζωή.

Η καρδιά του μεγάλου Αργεντίνου δεν άντεξε και μια μυθική φιγούρα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου δεν είναι μαζί μας.

Η είδηση για τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα προκάλεσε θλίψη και σοκ σε όλο τον κόσμο και δεν είναι τυχαίο πως σε πολλά μέσα ενημέρωσης, η απώλεια του Ντιέγκο ήταν το πρώτο θέμα.

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024