
Μπαρτσελόνα : Σε πρώτο πλάνο ο Γκαράι
Ο ισπανικός σύλλογος έχει τον Εζεκιέλ Γκαράι στην κορυφή της λίστας για αντικαταστάτη του Ζεράρ Πικέ.
Ο τραυματισμός του Ζεράρ Πικέ, έχει κάνει τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα να ψάχνουν ακόμη πιο έντονα για την μεταγραφή ενός στόπερ. Ο ισπανικός σύλλογος, μπορεί να έχει τον Έρικ Γκαρσία ως τον κατάλληλο για την κάλυψη του κενού, όμως τα τελευταία δεδομένα με την Μάντσεστερ Σίτι, δείχνουν ότι η μεταγραφή θα πάει για καλοκαίρι.
Έτσι, σύμφωνα με την «AS», η Μπαρτσελόνα έχει ρίξει και αλλού ματιές για την αντικατάσταση του αρχηγού της και ο Εζεκιέλ Γκαράι είναι πολύ ψηλά στη λίστα. Ο 34χρονος αμυντικός είναι χωρίς ομάδα από το καλοκαίρι, μετά την αποδέσμευσή από τη Βαλένθια και ψάχνει να βρει την επόμενο ποδοσφαιρική του στέγη.
Στο στρατόπεδο των «μπλαουγκράνα», θεωρούν τον Αργεντινό στόπερ ως την κατάλληλη λύση για την συγκεκριμένη θέση, παρόλο που είναι έξι μήνες ανενεργός. Να θυμίσουμε πως ο διεθνής άσος μετράει συνολικά 201 συμμετοχές στη La Liga με απολογισμό 20 γκολ και τέσσερις ασίστ ενώ έχει κατακτήσει και δύο κύπελλα Ισπανίας.
- Η Ακρόπολη και οι παροχές στους τουρίστες στο μικροσκόπιο της Libération – «Κάποιοι αναγκάζονται να ουρήσουν ανάμεσα στα μάρμαρα»
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Ζούμε περισσότερο αλλά όχι τόσο υγιείς
- Οι «Χούθι» χτύπησαν δεξαμενόπλοιο της Σαουδικής Αραβίας στην Ερυθρά Θάλασσα – Πιθανώς και δεύτερο
- Η Boeing ζητά παρέμβαση ΗΠΑ για δάνειο της ΕΕ προς την Airbus
- Ισπανία: Μεγάλες πυρκαγιές μαίνονται στη χώρα – Εκκενώθηκαν κοινότητες κοντά στη Μαδρίτη
- Γιορτή σήμερα 23 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο




