Το δεύτερο κύμα του κοροναϊού «θερίζει» αυτή τη στιγμή, καθώς τα κρούσματα και τα θύματα αυξάνονται με ραγδαίους ρυθμούς σε όλον τον πλανήτη. Ο αθλητισμός επίσης, είναι ένας από τους τομείς που έχουν «πληγωθεί» σε μεγάλο βαθμό, με τις ομάδες να ανακοινώνουν όλο και περισσότερα θετικά δείγματα.
Μπορεί οι φίλαθλοι της Αγγλίας να ετοιμάζονται να επιστρέψουν, ωστόσο τα κρούσματα στις ομάδες συνεχίζουν να υπάρχουν…
Η Κρίσταλ Πάλας ανακοίνωσε πως ο Γουίλφριντ Ζαχά διαγνώστηκε θετικός στα τελευταία τεστ που πέρασαν τα μέλη της πρώτης ομάδας, με τον Ιβοριανό να μπαίνει απευθείας σε κατ’ οίκο περιορισμό, χωρίς να έχει συμπτώματα.
Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν έδωσε το «παρών» στην αναμέτρηση με την Μπέρνλι για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Τις Παρασκευές 20, 27 Φεβρουαρίου και 6 Μαρτίου, αλλά και τα Σάββατα 14, 21, 28 Μαρτίου και 4 Απριλίου, ο Μανώλης Μητσιάς και η Βίκυ Καρατζόγλο δίνουν «Ραντεβού στο Άλσος».
Λίγα 24ωρα μετά τη βαριά ήττα της από την Ατλέτικο για το Κύπελλο, η Μπαρτσελόνα υπέστη νέα οδυνηρή ήττα, αυτή τη φορά με 2-1 στην έδρα της Τζιρόνα. Πλέον στην κορυφή της La Liga βρίσκεται η Ρεάλ....
Ο Αλέξανδρος Γκιννής αγωνίστηκε για τελευταία φορά στην καριέρα του, κατεβαίνοντας τιμητικά την πίστα στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στην Κορτίνα.
Ανάμεσα στις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης που έχουν στη μεταγραφική τους λίστα τον Κωνσταντίνο Καρέτσα είναι και η Μίλαν, όπως τονίζει ιταλικό δημοσίευμα που τον χαρακτηρίζει «Βασιλιά των ασίστ».
Τα έργα ανακατασκευής του εμβληματικού γηπέδου έχουν καθυστερήσει πολύ και ίσως το Αζτέκα δεν είναι έτοιμο για το εναρκτήριο ματς του Παγκοσμίου Κυπέλλου στις 11 Ιουνίου