Καλά είναι τα νέα που έρχονται από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου εδώ και αρκετές ημέρες νοσηλεύεται με κοροναϊό τόσο ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος.
Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, η κατάσταση της υγείας του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου κ.κ. Ιερωνύμου, για 5η συνεχή ημέρα, παραμένει σταθερή.
Τον επισκέφθηκε ο Τσιόδρας
Σημειώνεται πως στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» βρέθηκε προχθές και ο επικεφαλής της ομάδας των ειδικών του υπουργείου Υγείας για την πανδημία, καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας.
Ο κ. Τσιόδρας παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στην υγεία του Αρχιεπισκόπου, ενώ υπενθυμίζεται πως ήταν εκείνος που του συνέστησε να νοσηλευτεί, όταν βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59