Πέμπτη 23 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ζώδια : Το 2021 θα φέρει αυτές τις αλλαγές στην καθημερινότητά τους

Ζώδια : Το 2021 θα φέρει αυτές τις αλλαγές στην καθημερινότητά τους

Θα είναι μια χρονιά με ιδιαίτερες πλανητικές όψεις που θα έχουν ιδιάζουσα επίδραση στην καθημερινότητά τους

Το 2021 φέρνει αναδρομές και του Ερμή και της Αφροδίτης με αποτέλεσμα τα θέματα της επικοινωνίας τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα ερωτικά, να περνάνε από περισσότερη ανάλυση ή και να συμβαίνουν παρεξηγήσεις.

Η ανάδρομη κίνηση του Κρόνου από την άλλη θα κάνει τα ζώδια να ξανασκεφτούν σοβαρά τη θέση τους σε κάθε τομέα και κυρίως σε αυτόν της καριέρας.

ΚΡΙΟΣ

Η αναδρομή του Χείρωνα στον Κριό μεταξύ 15 Ιουλίου και 19 Δεκεμβρίου θα φέρει την ευκαιρία να ανακαλύψει ξανά τον εαυτό του και να ανακτήσει το θάρρος του να ενεργήσει, να πολεμήσει και να τολμήσει να αποκτήσει αυτό που θέλει.

Τα επαγγελματικά του θα γίνουν η προτεραιότητά του και αυτό θα τον κάνει να έχει αρκετό άγχος και δημιουργικότητα, αλλά θα βγάζει καλύτερα λεφτά.

Οι σχέσεις γενικά θα εμπλουτιστούν από χαρά και μάλιστα μπορεί να μπει και σε μακροχρόνια σχέση από το Φθινόπωρο του 2021.

ΤΑΥΡΟΣ

Η επίτευξη των στόχων σας για αυτό το έτος θα είναι καλύτερη αν επρόκειτο να εργαστείτε με μια σταθερή ομάδα υποστήριξης, υπάρχει μια προπαρασκευαστική φάση πριν από τον Ιούνιο, από την οποία μπορείτε να επωφεληθείτε εάν ολοκληρώσετε κάποια προηγούμενη μελέτη ή ακονίσετε τις δεξιότητές σας.

Τον Μάιο και τον Ιούνιο του 2021 μια νέα κατεύθυνση ξεκινά. Η σταθερή εργασία από τις αρχές Φεβρουαρίου έως τις αρχές Ιουνίου σας προσφέρει οφέλη και δημιουργικότητα.

Να είστε ειλικρινείς με τον σύντροφό σας γιατί μπορεί να τον πληγώσετε συναισθηματικά και να σας έχει νεύρα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο πλανήτης Ερμής θα γίνει ανάδρομος από τις 29 Μαΐου έως τις 22 Ιουνίου και είναι καλό  οι Δίδυμοι να αποφύγετε νέους συσχετισμούς με πρώην σας, να αντιμετωπίζετε τις εντάσεις πολύ προσεκτικά, δίνοντας προσοχή σε οτιδήποτε περιλαμβάνει συμβόλαιο.

Ο Δίδυμος που είναι single, θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει την αγάπη ταξιδεύοντας. Ενώ ταξιδεύει, θα συναντήσει κάποιον ξεχωριστό, ή θα προχωρήσει σε μια ιδιαίτερη σχέση.

Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας θα περάσουν μια κρίση καθόσον θα πρέπει να πιέσετε τον εαυτό σας για να επιτύχετε φέτος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φέτος είναι καλό για να κάνετε οικογένεια και ορισμένοι Καρκίνοι. Κάποιοι θα ξεκινήσετε μια νέα σχέση που θα επισημοποιηθεί πολύ γρήγορα και θα οδηγήσει σε γάμο. Καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους, η πίεση των πρόσθετων αρμοδιοτήτων θα δοκιμάσει την πίστη και τη δέσμευσή σας σε αυτήν τη σχέση.

Στη δουλειά, μπορεί να έχετε την ευκαιρία να προσφέρετε εθελοντικά σε ένα έργο που θα μπορούσε να οδηγήσει σε προσωπική ευτυχία και επιτυχία. Οικονομικά τα πάτε περίφημα αυτό το διάστημα και νιώθετε περήφανοι με τον εαυτό σας.

ΛΕΟΝΤΕΣ

Καθ ‘όλη τη διάρκεια του 2021, οι Λέοντες έχετε την ευκαιρία να αναλάβετε την ηγεσία στην εργασία. Είναι δυνατόν να έχετε την ευκαιρία να οδηγήσετε μια ομάδα ή να λάβετε μια προσφορά εντός της ίδιας εταιρείας.

Αυτή η ευκαιρία θα μπορούσε επίσης να δημιουργήσει κι άλλες ευκαιρίες στο τέλος του έτους.

Στη συναισθηματική σας ζωή, η ισχυρή προσωπικότητά σας σας κάνει πολύ γνωστούς. Φροντίστε να μην αγνοήσετε τις ανάγκες του συντρόφου σας, μετατρέποντας τη σχέση σας σε κάτι μη εγωιστικό.

Εάν αφήσετε τον σύντροφό σας να σας ανακαλύψει, θα αφήσετε τη γενναιόδωρη και αγαπημένη σας φύση να λάμψει. Φέτος, μπορείτε να παγιώσετε την τρέχουσα ερωτική σας σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι μπορεί να περάσουν από κάποιες αλλαγές, αλλά το 2021 δε φέρνει τόσα προβλήματα όπως στο παρελθόν. Μπορεί να βρείτε την ευκαιρία να ξεκινήσετε μια νέα σχέση, να αναβιώσετε την τρέχουσα σχέση σας με καλύτερη και πιο ήρεμη ενέργεια.

Από οικονομική άποψη, πρόκειται να είναι μια πολλή παραγωγική χρονιά και οι επενδύσεις που προβλέπετε θα αποδειχθούν κερδοφόρες.

Θα κάνετε καλύτερο προγραμματισμό και τα έξοδά σας θα είναι λιγότερα από όσα περιμένατε.

ΖΥΓΟΣ

Το 2021 είναι ένα έτος προσωπικής ανάπτυξης και πνευματικής ταξινόμησης για εσάς τους Ζυγούς.

Θα συνεχίσετε να είστε δημοφιλείς στον κύκλο των φίλων σας. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες στην αγάπη, αλλά φροντίστε να επιλέξετε τι θα κάνετε σοφά, πριν εμπλακείτε σε μια σχέση με κάποιον.

Η εργασία μπορεί να γίνει δύσκολη κατά τη διάρκεια της ανάδρομης κίνησης του Ερμή (27 Σεπτεμβρίου – 18 Οκτωβρίου 2021). Μην τα παρατήσετε εύκολα, να είστε πιο εργατικοί φέτος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στις αρχές του 2021 οι Σκορπίοι, είναι πιθανό να αισθανθείτε σύγχυση και ανησυχία για ορισμένες πτυχές που σχετίζονται με την επαγγελματική σας ζωή.

Εάν προσπαθήσετε να διατηρήσετε τον ορίζοντα ανοιχτό και να παραμείνετε δεκτικοί, μπορείτε να ξεπεράσετε αυτές τις δυσκολίες και να προχωρήσετε μπροστά με αισιοδοξία.

Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί και για τον ερωτικό τομέα όπου θα τα πάτε αρκετά καλά και θα είστε ειλικρινείς με τον σύντροφό σας περισσότερο από ποτέ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το 2021 είναι μια υπέροχη χρονιά για τους Τοξότες, καθώς σε όλα τα επίπεδα θα έχετε μια εντυπωσιακή εξέλιξη.

Κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σας, θα κάνετε νέους φίλους. Η επαγγελματική επιτυχία εξαρτάται από την ομαδική εργασία, τις σχέσεις και τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδράτε με άλλους.

Ενδέχεται να προκύψουν νέες συμμαχίες ή προτάσεις συνεργασίας, νέα συμβόλαια και νέοι πελάτες. Μπορεί επίσης να είναι ένας διαγωνισμός με μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας. Να πάρετε πρωτοβουλίες σε ένα ομαδικό έργο που μπορεί να αναπτύξει τη δημιουργικότητα και την ηγεσία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Αιγόκεροι, μπορείτε να αλλάξετε τα πράγματα όχι μόνο στο στυλ σας αλλά και στη συναισθηματική σας παρουσία. Αυτή η περίοδος είναι ευνοϊκή για έναν ευεργετικό μετασχηματισμό, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου σκέψης και προσέγγισης των ζητημάτων της ζωής.

Η αναδρομή της Αφροδίτης στον Αιγόκερω το 2021 θα σας αναγκάσει να επιβάλετε σταθερά όρια μεταξύ εργασίας και διασκέδασης και αν βρείτε λίγο χρόνο για την κοινωνική ζωή, ένας ρομαντικός σύντροφος μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή σας.

Εάν διαλέξετε το σύντροφό σας με σύνεση φέτος, έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε μια μακροχρόνια σχέση που θα μπορούσε ακόμη και να οδηγήσει σε γάμο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ανάδρομη κίνηση του Κρόνου στον Υδροχόο στις 23 Μαΐου – 11 Οκτωβρίου θα μπορούσε να δώσει έμφαση σε ζητήματα σχετικά με την καριέρα σας, προβλήματα που σχετίζονται με τις αρχές σας, τα οποία μπορεί να εμποδίσουν την καριέρα σας και την επαγγελματική σας ανάπτυξη.

Με τη σειρά του, το 2021 είναι μια εξαιρετική χρονιά για να περάσετε χρόνο με φίλους, να γνωρίσετε νέους ανθρώπους και να διασκεδάσετε.

Κατά τη διάρκεια μιας από αυτές τις εκδηλώσεις, θα συναντήσετε κάποιον με τον οποίο θα δημιουργήσετε μια απλή και γνήσια σύνδεση, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια όμορφη μακροχρόνια σχέση.

ΙΧΘΕΙΣ

Οι Ιχθείς μπορεί να βρείτε μια νέα δουλειά ή μπορεί να λάβετε μια προσφορά στον τρέχοντα χώρο εργασίας σας. Αυτό πρακτικά θα οδηγήσει σε ενίσχυση της θέσης σας.

Παρά όλες τις αλλαγές και τις αποτυχίες που προβλέπουν οι πλανήτες, μπορεί να έχετε ακόμα μια όμορφη χρονιά και οικονομικά να είστε πιο καλά από φέτος.

Το 2021, είστε λίγο ιδιότροποι, κάτι που θα ενοχλήσει τον σύντροφό σας που δε θα διστάσει να σας κατηγορήσει. Μην ξεχνάτε ότι είστε σε σχέση και εσείς που είστε single μην ψάχνεστε απεγνωσμένα.

Sports in

Στο Βερολίνο ο Ολυμπιακός, μετράει αντίστροφα για το Final Four (vids)

O Oλυμπιακός έφτασε στο Βερολίνο για το Final Four και ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τον κόσμο των Ερυθρόλευκων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 23 Μαϊου 2024