
Σε απόγνωση ο Κούμαν : «Τι παραπάνω μπορώ να κάνω;»
Μετά τη νέα ήττα της Μπαρτσελόνα, αυτή τη φορά από την Ατλέτικο.
Ακόμη μια τραγική εμφάνιση, ακόμη μία ήττα για την Μπαρτσελόνα που έχασε από την Ατκέτικο Μαδρίτης και πλέον είναι στη 12η θέση και στο -9 από την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε. Μετά το παιχνίδι ο Ρόναλτ Κούμαν δεν μπορούσε να εξηγήσει πως ήρθε αυτό το αποτέλεσμα για την ομάδα του.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Είχαμε δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουμε. Δεν είναι αρκετό, συμφωνώ, αλλά είναι πάντα δύσκολο να δημιουργήσεις ευκαιρίες απέναντι σε ομάδες όπως η Ατλέτικο. Η άμυνα μας ήταν καλή, είναι δύσκολο αμέσως να είσαι σε ένα σημείο όταν χάνεις την μπάλα.
Το γκολ της Ατλέτικο προήλθε από δικό μας λάθος. Το παιχνίδι ήταν στο 47ο (2ο λεπτό καθυστερήσεων πρώτου ημιχρόνου), είχαμε την μπάλα, ήμασταν στο 0-0 και μετά κάναμε το λάθος και έγινε το 1-0. Δεν έπρεπε να συμβεί. Όπως κάθε προπονητής είμαι υπεύθυνος. Ξέρουμε πως πρέπει να βελτιώσουμε τα αποτελέσματα μας. Δουλεύουμε, προσπαθώ να βάλω την καλύτερη διαθέσιμη ομάδα σε κάθε αγώνα. Τι παραπάνω μπορώ να κάνω;»
- Ντε Λα Φουέντε: Ο πιο φθηνός πρωταθλητής
- Ακρόπολη: Άνδρας τραυμάτισε δύο Αμερικανούς τουρίστες με μαχαίρι
- Ρόντμαν για ΛεΜπρόν: «Ο ευκολότερος παίκτης που θα μπορούσα να μαρκάρω»
- Ξέρατε ότι ο Οδυσσέας λατρευόταν για περίπου 1.000 χρόνια σαν να ήταν θεότητα;
- «Κίνημα της κατσαρίδας»: Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες στο Δελχί μετά τα επεισόδια που άφησαν 180 τραυματίες
- Ο Έλι Οκόμπο μίλησε για τις δύσκολες καταστάσεις που βίωσε πέρσι στη Μονακό
