Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα 2-1 : Όργια «εξυγίανσης» για να νικήσει ο ΠΑΟΚ στο 91΄!

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα 2-1 : Όργια «εξυγίανσης» για να νικήσει ο ΠΑΟΚ στο 91΄!

Δίχως ίχνος ντροπής ο Σιδηρόπουλος και το VAR μέτρησαν το γκολ του Ελ Καντουρί στο 91΄παρά το οφσάιντ και επιθετικό φάουλ του Τσόλακ στο ξεκίνημα της φάσης. Με 10 άφησε ο… κορυφαίος τον ΠΑΣ από το 57΄! Τα βλέπει αυτά ο Κλάτενμπεργκ ή πάλι όλα καλά;

Ούτε το VAR, ούτε οι γραμμές στο οφσάιντ. Η… εξυγίανση έχει τον τρόπο να τα κάνει και αυτά… αόρατα! Ο ΠΑΟΚ πήρε ένα ακόμη δώρο από την… εξυγίανση, από την ΚΕΔ του Κλάτενμπεργκ, από τον… κορυφαίο Σιδηρόπουλο που «καθάρισε» για να μπορέσει να νικήσει τον ΠΑΣ Γιάννενα με 2-1 με γκολ στο 91ο λεπτό του Ελ Καντουρί!

Γκολ το οποίο δεν έπρεπε να μετρήσει καθώς όπως φάνηκε στα ριπλέι υπάρχει διπλή παράβαση στο ξεκίνημα της φάσης. Ο Τσόλακ που κάνει την κεφαλιά πάσα στον Ελ Καντουρί, κάνει φάουλ στον Πρίσμαν για να ξεμαρκαριστεί ενώ φαίνεται πως είναι εκτεθειμένος, σε θέση οφσάιντ!

Το όργιο είναι πως ο Σιδηρόπουλος και η παρέα του στο VAR, Σκουλάς και Σπυρόπουλος «έτρεξαν» να δώσουν συνέχεια στο ματς, μην εξετάζοντας την φάση! Ούτε καν το ριπλέι με την γραμμή που δίνεται σε όλα τα ματς δεν μας έδωσαν για τη φάση που έκρινε τον αγώνα στο 91΄!

Μιλάμε για κατάντια με στόχο να διατηρηθεί ζωντανή η ομάδα του Ιβάν Σαββίδη και να αποφύγει μια, ακόμη, γκέλα στην έδρα του, αυτή την φορά από τον ΠΑΣ.

Τα όργια όμως της… εξυγίανσης είχαν αρχίσει από νωρίς για να βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΣ που προηγήθηκε με όμορφο γκολ του Εραμούσπε στο 31΄την ώρα που ο ΠΑΟΚ δεν… βλεπόταν! Πέραν από μια πολύ καλή στιγμή με τον Εσίτι στο 38΄ο ΠΑΟΚ δεν είχε τίποτα να επιδείξει.

Ο… κορυφαίος όμως Σιδηρόπουλος, το «αγνό τέκνο» της… εξυγίανσης είχε τον τρόπο. Στο 45+2 ο Εραμούσπε παίρνει κάρτα χωρίς λόγο, σε φάση με τον Βιειρίνια που δεν έκανε καν φάουλ!

Στο 52΄ ο Σφιντέρσκι έφερε το ματς στα ίσια κάνοντας το 1-1 και πέντε λεπτά αργότερα ο Εραμούσπε έκανε φάουλ για κάρτα, ο Σιδηρόπουλος δεν άφησε την ευκαιρία και τον απέβαλλε. Με μια κίτρινη ουσιαστικά…

Ο ΠΑΟΚ παρά το πρώτο δώρο του… κορυφαίου και την αριθμητική υπεροχή δεν μπόρεσε να απειλήσει τον ΠΑΣ με την μοναδική σπουδαία στιγμή να καταγράφεται στο 59΄με το δοκάρι του Τζόλη. Ότι όμως δεν μπόρεσε να πετύχει ο ΠΑΟΚ απέναντι στον ηρωικό ΠΑΣ, το… κατάφερε η «εξυγίανση».

Ο MVP: Είναι ο… κορυφαίος, κρίμα να μην του αποδώσουμε και τον τίτλο του κορυφαίου στο ματς. Ο Σιδηρόπουλος «καθάρισε» για τον ΠΑΟΚ. Απλά, ωραία και… εξυγιαντικά. Μαζί του και οι VARιστες, Σκουλάς, Σπυρόπουλος.

Το κλειδί: Πέρσι είχαμε το ΠΑΟΚ TV που έχανε τις φάσεις και τα ριπλέι. Φέτος στην Τούμπα ξανά χάθηκε για λίγο το VAR. Και από εκεί που παραδοσιακά σε όλες τις φάσεις μας δείχνουν στο τέλος τις γραμμές, όπως συνέβη στο πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ, στο γκολ που έκρινε την αναμέτρηση εξαφανίστηκε… Τι να δείξουν; Το φάουλ ή το οφσάιντ; Το έδειξαν όταν όλοι ήταν στα αποδυτήρια.

Περισσότερα σε λίγο…

ΠΑΟΚ (Γκαρσία): Ζίβκοβιτς Ζ., Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Περέιρα (76΄Τσόλακ), Εσίτι (46΄Τζόλης), Σβαμπ, Ζίβκοβιτς Α., Μουργκ (46΄Μπίσεσβαρ), Βιεϊρίνια (46΄Ελ Καντουρί), Σφιντέρσκι

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Παντελάκης, Εραμούσπε, Σάλιακας, Πίρσμαν, Κάστρο, Σιόντης, Καρτάλης (80΄Λώλης), Παμλίδης, Λεό (63΄Ντομίνγκεθ), Κρίζμαν (25΄ Ελευθεριάδης)

Sports in

Το ξέσπασμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στο πέναλτι που χάρισε την πρόκριση στην Κ19 στον τελικό (vid)

Δείτε πως «ξέσπασε» ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο νικητήριο πέναλτι του Λιατσικούρα το οποίο χάρισε την πρόκριση στον Ολυμπιακό για τον τελικό του Youth League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024