Το αιώνιο ντέρμπι βάφτηκε… κόκκινο, με τον Ολυμπιακό να παίρνει τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό με 1-0, χάρη στο υπέροχο γκολ του Κώστα Φορτούνη. Οι πρωταθλητές Ελλάδας ξεπέρασαν τα πολλά και σημαντικά προβλήματα που είχαν και έφτασαν στο πολυπόθητο τρίποντο της νίκης.
Μια ημέρα μετά την αναμέτρηση των δύο ομάδων το Olympiacos TV δημοσίευσε την παρακάμερα του μεγάλου ντέρμπι. Στο βίντεο μάλιστα που ανέβασαν οι Πειραιώτες έχει καταγραφεί η βιντεοκλήση που είχε πριν το ματς ο Ανδρούτσος με τους Παναγιώτη Ρέτσο και Δημήτρη Νικολάου, με τους δύο πρώην Ερυθρόλευκους να εύχονται καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό.
Παράλληλα, το βίντεο φαίνονται οι αντιδράσεις των παικτών και του πάγκου κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά και τα συγχαρητήρια που μοιράζει ο ηγέτης του συλλόγου, Βαγγέλης Μαρινάκης, στους παίκτες, μετά τη λήξη του αγώνα.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.