
ΑΕΚ : Ενόχληση στον προσαγωγό ο Ανσαριφάρντ, κάκωση στο γόνατο ο Λόπες
Διπλός... πονοκέφαλος για τον Μάσιμο Καρέρα μετά την αναμέτρηση με την ΑΕΛ.
Η ΑΕΚ επέστρεψε στη δράση μετά τη διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, με την Ένωση να επικρατεί με 4-1 της ΑΕΛ στη Ριζούπολη.
Οι «κιτρινόμαυροι» μπορεί να έφτασαν στο τρίποντο, ωστόσο για ακόμη μια αγωνιστική δε λείπουν τα προβλήματα για τον Μάσιμο Καρέρα.
Ο Ιταλός τεχνικός έχει έναν διπλό… πονοκέφαλο μετά την αναμέτρηση με την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου.
Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, που ήταν και ο σκόρερ του δεύτερου «κιτρινόμαυρου» τέρματος, αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο της Ριζούπολης. Ο Ιρανός έγινε αλλαγή (ο Τάνκοβιτς πέρασε στη θέση του), καθώς είχε μια ενόχληση στον αριστερό προσαγωγό.
Όσον αφορά τον Έλντερ Λόπες, ο Πορτογάλος μπακ υπέστη μια κάκωση στο γόνατο και αντικαταστάθηκε από τον Ινσούα.
Και οι δυο περιπτώσεις θα εκτιμηθούν αύριο (23/11) από τους «κιτρινόμαυρους».
- Η Γερμανία δηλώνει αποφασισμένη στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, κατά τον Μερτς
- Το αρνητικό ρεκόρ του Ροσένιορ
- O Πάπας Λέων επισκέφθηκε φυλακή – κολαστήριο στην Αφρική με τους κρατούμενους να φωνάζουν «ελευθερία» (βίντεο)
- Ο Χαλκ Χόγκαν πάλευε με τον εθισμό στην φαιντανύλη
- ΠΑΟΚ – Μπιλμπάο 79-73: Σπουδαία εμφάνιση και προβάδισμα τίτλου για τον Δικέφαλο του Βορρά (vid)
- Moody’s Adjusts Greek Bank Outlooks


