Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναγιωτόπουλος : Οι ΕΔ είναι αξιόμαχες και ορθώνουν ανάστημα σε συνθήκες έντασης με την Τουρκία

Παναγιωτόπουλος : Οι ΕΔ είναι αξιόμαχες και ορθώνουν ανάστημα σε συνθήκες έντασης με την Τουρκία

«Εορτάζουμε σήμερα ανήμερα της μεγάλης χριστιανικής εορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου, την ημέρα των ΕΔ. Αποτίουμε ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης και δηλώνουμε ότι ο αγώνας μας, διαρκής και εντατικός, είναι για ακόμα πιο αποτρεπτικές, πιο αξιόμαχες ΕΔ. Χρόνια πολλά στις ΕΔ της χώρας» δήλωσε o υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος

«Εορτάζουμε σήμερα ανήμερα της μεγάλης χριστιανικής εορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου, την ημέρα των ΕΔ. Αποτίουμε ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης και δηλώνουμε ότι ο αγώνας μας, διαρκής και εντατικός, είναι για ακόμα πιο αποτρεπτικές, πιο αξιόμαχες ΕΔ. Χρόνια πολλά στις ΕΔ της χώρας!» έγραψε στο twitter o υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος νωρίτερα παρέστη στον εορτασμό στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

«Εορτάζουμε σήμερα ανήμερα της μεγάλης χριστιανικής εορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου, την ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων. Τις Ένοπλες Δυνάμεις που παρά τις δύσκολες συνθήκες παγκόσμιας πανδημίας, μεγάλης πίεσης στα σύνορά μας και πρωτοφανούς έντασης με την Τουρκία, ορθώνουν το ανάστημά τους, στέκονται στο ύψος των περιστάσεων, συνδράμουν την ελληνική κοινωνία και απλά κόβουν την όρεξη κάθε αλαζόνα επιβουλέα υπερασπιζόμενοι τα εθνικά δίκαια μας» υπογράμμισε o Νίκος Παπαγιωτόπουλος.

«Αποτίουμε σήμερα», συνέχισε ο υπουργός, «ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης και δηλώνουμε ότι ο αγώνας μας, διαρκής και εντατικός, είναι για ακόμα πιο αποτρεπτικές, πιο αξιόμαχες, πιο έτοιμες Ένοπλες Δυνάμεις. Και ο αγώνας αυτός αποδίδει καρπούς. Χρόνια πολλά στις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας».

Ο Ν. Παναγιωτόπουλος παρέστη στις 10:30 στην κατάθεση στεφάνου από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Στις εορταστικές εκδηλώσεις παρέστησαν, επίσης, ο πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Κωνσταντίνος Τασούλας, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ) αντιπτέραρχος Γιώργιος Μπλιούμης, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ) αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού (ΓΕΝ) Στυλιανός Πετράκης, ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργιος Πατούλης και ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Ευχαριστίες εκ μέρους όλων των Ελλήνων απηύθυνε προς τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, με αφορμή τον εορτασμό της ημέρας των Ε.Δ.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρέστη στον εορτασμό και κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Με ανάρτησή του στο twitter και με αφορμή τη σημερινή ημέρα γιορτής των Ενόπλων Δυνάμεων, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαρίστησε τα στελέχη των Ε.Δ.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεών μας που με αυταπάρνηση και αίσθηση καθήκοντος υπηρετούν την πατρίδα. Μας κάνετε περήφανους. Χρόνια πολλά!» ανέφερε ο πρωθυπουργός.

«Χρόνια Πολλά, στα άξια στελέχη των Ενόπλων μας Δυνάμεων. Υπερηφάνεια, Τιμή και Αναγνώριση, στους διαχρονικούς υπερασπιστές της Πατρίδας μας» έγραψε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024