Ο Διονύσης Σαββόπουλος, με το γνωστό του χιούμορ, μας εξηγεί μέσω ενός ανέκδοτου γιατί πρέπει να τα έχουμε καλά με τους μουσικούς!
Στη συνέχεια ανεβαίνει στη σκηνή ο Μανώλης Μητσιάς, και μαζί και με την Βιολέτα Ίκαρη τραγούδησαν και οι τρεις το «Σου μιλώ και κοκκινίζεις» και το εμβληματικό «Ας κρατήσουν οι χοροί».
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας