Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός : Εφαγε ωμό ψάρι σε συνέντευξη Τύπου για να δείξει ότι δεν υπάρχει κίνδυνος

Κοροναϊός : Εφαγε ωμό ψάρι σε συνέντευξη Τύπου για να δείξει ότι δεν υπάρχει κίνδυνος

«Οι συμπολίτες μας που εργάζονται στον χώρο της αλιείας δεν μπορούν να πουλήσουν τα ψάρια τους γιατί ο κόσμος δεν τα τρώει» είπε στη συνέντευξη Τύπου ο πολιτικός της αντιπολίτευσης, ο οποίος μέχρι πέρυσι ήταν επικεφαλής του υπουργείου Αλιείας

Έχουμε δει τον Τραμπ να πετά τη μάσκα μετά τη νοσηλεία του σε νοσοκομείο, συνωμοσιολόγους να εισβάλλουν σε ΜΕΘ για να δουν αν υπάρχουν ασθενείς με κοροναϊό, καθώς και άλλα πολλά, ωστόσο ένας πολιτικός στη Σρι Λάνκα χρησιμοποίησε ένα αρκετά… πρωτότυπο τρόπο για να πείσει τους πολίτες ότι αδίκως έχει πληγεί η βιομηχανία αλιείας από την πανδημία και ότι δεν ελλοχεύει κανένας κίνδυνος στα ψάρια.

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters, ο πρώην υπουργός Αλιείας Ντίλιπ Γουεντααράτσι δάγκωσε… ωμό ψάρι κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Κολόμπο.

«Οι συμπολίτες μας που εργάζονται στον χώρο της αλιείας δεν μπορούν να πουλήσουν τα ψάρια τους γιατί ο κόσμος δεν τα τρώει» είπε στη συνέντευξη Τύπου ο πολιτικός της αντιπολίτευσης, ο οποίος μέχρι πέρυσι ήταν επικεφαλής του υπουργείου Αλιείας.

Κρατώντας στο χέρι του ένα ψάρι, ο Γουεντααράτσι διαβεβαιώνει τους πολίτες της χώρας ότι η κατανάλωσή του είναι απολύτως ασφαλής και μάλιστα τρώει μια μπουκιά για να το αποδείξει.

«Βουτιά» στις πωλήσεις ψαριών

Σύμφωνα με το πρακτορείο, η «βουτιά» στις πωλήσεις ψαριών στη Σρι Λάνκα οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον εντοπισμό μεγάλης εστίας κρουσμάτων στην Κεντρική Ψαραγορά που βρίσκεται στα περίχωρα της πρωτεύουσας τον περασμένο μήνα.

Μάλιστα, το ξέσπασμα στην κεντρική αγορά οδήγησε σε χιλιάδες μολύνσεις που εξαπλώθηκαν σε όλη τη χώρα. Δεκάδες χιλιάδες τόνοι ψαριών έχουν παραμείνει απούλητοι μετά το αναγκαστικό «λουκέτο» στην αγορά, ενώ και οι τιμές γι’ αυτό το βασικό είδος της τοπικής διατροφής έχουν κατρακυλήσει.

Δείτε το σόου του πολιτικού

Sports in

Στρέφεται στη Δικαιοσύνη η Μπαρτσελόνα για το γκολ-φάντασμα κόντρα στη Ρεάλ (vid)

Αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα η Μπαρτσελόνα για το γκολ του Λαμίν Γιαμάλ που δεν μέτρησε ποτέ αν και είναι φανερό πως η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024