Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτή η σχεδιάστρια μόδας και TikTok Star μπορεί να μετατρέψει ένα κασκόλ σε οτιδήποτε

Αυτή η σχεδιάστρια μόδας και TikTok Star μπορεί να μετατρέψει ένα κασκόλ σε οτιδήποτε

Μπορεί να διαμορφώσει κασκόλ σε τσάντες, φούστες, κάπες και μπλούζες. Ένα από τα πιο δημοφιλή βίντεό της δείχνει ότι περνά ένα μαντήλι μέσα από τρύπες κουμπιών σε ένα γιλέκο για να κάνει μια ζώνη

Ο λογαριασμός που πρέπει να ακολουθήσετε αυτήν την εβδομάδα είναι η Claudya Moreira (@ claudyamoreira1), μία 34χρονη δημιουργός που εδρεύει στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας.

Στο TikTok, σας δείχνει ατελείωτους τρόπους να φορέσετε ένα κασκόλ – έχει βρει περισσότερους από 50 τρόπους μέχρι στιγμής.

Μπορεί να διαμορφώσει κασκόλ σε τσάντες, φούστες, κάπες και μπλούζες. Ένα από τα πιο δημοφιλή βίντεό της δείχνει ότι περνά ένα μαντήλι μέσα από τρύπες κουμπιών σε ένα γιλέκο για να κάνει μια ζώνη.

Τα βίντεό της έχουν γίνει τόσο δημοφιλή που ξεκίνησε το δικό της brand κασκόλ, Zafia, τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με το vogue.com.

Τρόποι για να δοκιμάσετε ένα κασκόλ

Η αγάπη της Moreira για τα κασκόλ ανάγεται στην ανατροφή της. «Στο νησί του Πράσινου Ακρωτηρίου, όπου γεννήθηκα, οι ηλικιωμένες γυναίκες φορούν ένα μαντήλι δεμένο γύρω από το κεφάλι τους, ώστε οι νεότεροι να γνωρίζουν να αντιμετωπίζουν τις ηλικιωμένες γυναίκες με τον απόλυτο σεβασμό», λέει η Moreira.

«Όταν κοιτάζω πίσω την παιδική μου ηλικία, είχα πάντα επαφή με κασκόλ – βλέποντας τη γιαγιά μου, που με μεγάλωσε, να το φοράει δεμένο στα μαλλιά της».

Έχοντας πάντα ενσωματώσει το αξεσουάρ στην ντουλάπα της, η Moreira έφερε στη συνέχεια την εμμονή της με κασκόλ στο TikTok τον Απρίλιο, όπου ξεκίνησαν οι συμβουλές για το στυλ.

Από τότε που άνοιξε λογαριασμό στην εφαρμογή, η Moreira συγκέντρωσε περισσότερους από 101.000 οπαδούς.

Όλοι τους απολαμβάνουν να τη βλέπουν να βρίσκει έναν νέο τρόπο να φοράει κασκόλ ως ρούχο.

«Ούσα στο σπίτι και μη μπορώντας να πάω πουθενά [κατά τη διάρκεια της καραντίνας], το TikTok ήταν σίγουρα ένας τρόπος να αποσπάσω τον εαυτό μου», λέει η Moreira.

«Στην αρχή, θα έκανα αστεία βίντεο και χορευτικά challenges – αλλά για να είμαι ειλικρινής, δε λειτούργησε για μένα, ειδικά με τις χορευτικές θεματολογίες. Και πίστευα πραγματικά ότι μπορούσα να χορέψω!».

«Έχει να κάνει με την εξάσκηση. Όταν αγαπάς αυτό που κάνεις και το κάνεις με πάθος, συμβαίνουν υπέροχα πράγματα. Ερευνώ πολύ και ξοδεύω ώρες κάθε μέρα, εστιάζοντας μόνο στα επόμενα βήματα, στα επόμενα στυλ και στις επόμενες δημιουργίες. Μου αρέσει να φοράω κασκόλ στον λαιμό μου, αλλά συνδυασμό με ένα κοστούμι είναι μακράν το αγαπημένο μου».

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024