
Πολυτεχνείο : Πήγε να καταθέσει στεφάνι και της έκοψαν κλήση 300 ευρώ
Όπως καταγγέλλει η ίδια η γυναίκα έστειλε μήνυμα στο 13033 με κωδικό 6 και ήρθε στο Πολυτεχνείο για να καταθέσει ένα λουλούδι.
Απίστευτο και όμως πραγματικό! Αστυνομικοί βεβαιώνουν πρόστιμο σε γυναίκα που ήρθε να καταθέσει λουλούδια στο Πολυτεχνείο, τηρώντας κατά γράμμα τον νόμο για τη μετακίνηση των πολιτών και των περιοριστικών μέτρων που έχουν τεθεί από την πολιτεία για τον περιορισμό της διασποράς του κοροναϊού.
Όπως καταγγέλλει η ίδια η γυναίκα έστειλε μήνυμα στο 13033 με κωδικό 6 και ήρθε στο Πολυτεχνείο για να καταθέσει ένα λουλούδι.
Μάλιστα η ίδια ανέφερε ότι εργάζεται πολύ κοντά στο Πολυτεχνείο και γι αυτό έστειλε το συγκεκριμένο μήνυμα.
Μετά από έλεγχο της αστυνομίας στη γυναίκα βεβαιώθηκε πρόστιμο ύψος 300 ευρώ.
- Παρεμβάσεις στην τοπική κοινότητα Μύτικα από τον Δήμο Πρέβεζας
- Σποτ του ΠΑΣΟΚ για Ελλάδα 2.0 και Ταμείο Ανάκαμψης: Η μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την Πολιτική Προστασία
- «Ο Εμπαπέ προσπαθεί να πείσει τον Ολίσε για την Ρεάλ»! (pics)
- Βενεζουέλα: Κρίσιμες ώρες – Διασώστες πλησιάζουν επιζώντα των σεισμών μετά από οκτώ μέρες
- Πότε θα έρθει στην Ευρώπη το Siri AI; Η μεγάλη κόντρα της Apple με τις Βρυξέλλες
- Ισχυρή έκρηξη στο κέντρο της Δαμασκού – Τουλάχιστον 4 νεκροί και 10 τραυματιες






