Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπόρις Τζόνσον : Νιώθω καλύτερα από ποτέ και θα συνεχίσω να εργάζομαι και στην καραντίνα μου

Μπόρις Τζόνσον : Νιώθω καλύτερα από ποτέ και θα συνεχίσω να εργάζομαι και στην καραντίνα μου

Σε αυτοκαραντίνα ο Βρετανός πρωθυπουργός μετά από επαφή με κρούσμα κοροναϊού

Ο Μπόρις Τζόνσον αναφέρει ότι αισθάνεται «καλύτερα από ποτέ» και ότι δεν θα σταματήσει να εργάζεται κατά τη διάρκεια της υποχρεωτικής του απομόνωσης, αφού ήρθε σε επαφή με έναν βουλευτή ο οποίος βγήκε θετικός στον κοροναϊό .

Την Πέμπτη Βρετανός πρωθυπουργός είχε συνάντηση 35 λεπτών με ομάδα βουλευτών του Κόμματος των Συντηρητικών, συμπεριλαμβανομένου και του Λι Άντερσον, ο οποίος λίγο αργότερα διαγνώστηκε θετικός στην Covid-19.

Το βράδυ της Κυριακής ο Μπόρις Τζόνσον επιβεβαίωσε ότι ήρθε σε επαφή με κρούσμα, ωστόσο σε ανάρτησή του στο Twitter εξήγησε πως δεν έχει κανένα σύμπτωμα και θα συνεχίσει να εργάζεται, από το πρωθυπουργικό γραφείο στο νούμερο 10 της Ντάουνινγκ Στριτ, στο Λονδίνο.

Διαβάστε επίσης: Μπόρις Τζόνσον : Σε καραντίνα ο βρετανός πρωθυπουργός

«Σήμερα ειδοποιήθηκα από την επιτροπή του Εθνικού Συστήματος Υγείας ότι πρέπει να απομονωθώ, καθώς ήρθα σε επαφή με κάποιον που έδειξε θετικός στον COVID-19. Δεν έχω συμπτώματα, αλλά ακολουθώ τους κανόνες και θα δουλέψω από το Νο10 καθώς θα συνεχίζω να ηγούμαι της προσπάθειας της κυβέρνησης κατά της πανδημίας», αναφέρει στην ανάρτηση του.

Υπενθυμίζεται ότι ο βρετανός πρωθυπουργός είχε νοσήσει βαριά από τον φονικό πριν από λίγους μήνες και χρειάστηκε νοσηλεία στην εντατική.

Πρόκειται για τον πρώτο ηγέτη χώρας που μολύνθηκε από τον κοροναϊό, ενώ κατά το πρώτο κύμα πανδημίας ανήκε σε εκείνους που υποτιμούσε τη σοβαρότητα της νόσου, καθυστερώντας υπερβολικά τη λήψη μέτρων για την αναχαίτιση διασποράς του ιού.

Ωστόσο φαίνεται πως… έπαθε και έμαθε, αφού κατά το δεύτερο κύμα της πανδημίας, έχει λάβει αυστηρά μέτρα ακολουθώντας την πολιτική των περισσότερων χωρών της Ευρώπης με επιβολή αυστηρών μέτρων και lockdown.

Sports in

Το «Μαύρο Θηρίο» απειλεί τη Ρεάλ Μαδρίτης

Η μεγάλη επιτυχία του Αντσελότι και το ευρωπαϊκό clasico στον ημιτελικό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024