
Παραμένει θετικός στον κοροναϊό ο Μαντσίνι
Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι παραμένει θετικός στον κοροναϊό και δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της Εθνικής Ιταλίας στο παιχνίδι με τη Βοσνία.
Πριν από μερικές ημέρες, ο Ρομπέρτο Μαντσίνι είχε διαγνωστεί θετικός στον κοροναϊό και δεν μπόρεσε να καθίσει στον πάγκο της Εθνικής Ιταλίας στο φιλικό παιχνίδι με την Εσθονία και στον αγώνα με την Πολωνία για το Nations League.
Ο Ιταλός τεχνικός είχε τεθεί σε απομόνωση όπως ορίζουν οι υγειονομικοί κανόνες και όλες αυτές τις μέρες ακολουθούσε πιστά το πρωτόκολλο μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα του νέου τεστ στο οποίο είχε υποβληθεί.
Τα αποτελέσματα βγήκαν και ο 55χρονος προπονητής παραμένει θετικός. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπορέσει να βρεθεί στον ιταλικό πάγκο ούτε στο παιχνίδι της Τετάρτης (18/11) κόντρα στη Βοσνία.
Αντικαταστάτης του θα είναι ο βοηθός του, Αλμπερίκο Εβάνι, ο οποίος είχε κοουτσάρει την ομάδα και στα προηγούμενα παιχνίδια που ο Μαντσίνι απουσίαζε.
- Ενστάσεις της ΕνΔΕ για το νομοσχέδιο Φλωρίδη και το αυτοδιοίκητο της δικαστικής λειτουργίας
- Εγκαίνια για τον Αυτοκινητόδρομο Ε65 – Δείτε Live
- Νεκρή νεαρή γυναίκα στην Άνω Σύρο – Βρέθηκε μαχαιρωμένη
- ΚΚΕ: Ενώ για τις λαϊκές ανάγκες «δεν υπάρχουν λεφτόδεντρα», ο λαός καλείται να ματώσει ξανά για εξοπλισμούς
- Με τρεις μεταγραφές η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου
- Ο Τραμπ «κοντά» στην απόφαση για «μαζική επίθεση» στο Ιράν – Μάλλον χωρίς το Ισραήλ



