Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός : Οι σταθερές στις δοκιμές του Μπόλονι και η «θυσία»

Παναθηναϊκός : Οι σταθερές στις δοκιμές του Μπόλονι και η «θυσία»

Ο Λάζλο Μπόλονι δεν έχει πάρει τις τελικές αποφάσεις για την τακτική που θα εφαρμόσει στο ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, αλλά έχει προσανατολισμό.

Αρκετές ήταν οι δοκιμές που έκανε ο Λάζλο Μπόλονι στις προπονήσεις της προηγούμενης εβδομάδας στο «Γεώργιος Καλαφάτης». Ο Ρουμάνος προπονητής δεν έχει καταλήξει για το σύστημα με το οποίο θα παρατάξει τον Παναθηναϊκό εναντίον του Ολυμπιακού, αλλά φαίνεται πως έχει μερικές σταθερές στη σκέψη του.

Καταρχάς, ο Μπόλονι προσανατολίζεται να διατηρήσει την τετράδα στην άμυνα και δεν έχει δοκιμάσει σχήμα με τρεις στόπερ. Θεωρητικά θα μπορούσε, αφού έχει διαθέσιμους τους Σένκεφελντ, Βέλεθ και Πούγγουρα, αλλά ο Ρουμάνος μοιάζει να μην το προτιμά. Επιπροσθέτως, στη διάθεση του Μπόλονι τέθηκε και ο Χουανκάρ, ο οποίος διεκδικεί τη θέση του Ζαγαρίτη στο αριστερό άκρο.

Δεύτερον, ο Μπόλονι θα ενισχύσει τον «άξονα» του, για να ανταπεξέρθει στην ποιότητα του Ολυμπιακού. Η μία δοκιμή στο φιλικό του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα αφορούσε το 4-2-3-1 με επιτελικό χαφ τον Βιγιαφάνιες και η άλλη στην προπόνηση του Σαββάτου, στην οποία ο 67χρονος κόουτς πρόβαρε το 4-3-2-1 με την προσθήκη ενός τρίτου ανασταλτικού μέσου δίπλα στους Μαουρίσιο και Κουρμπέλη.

Ο επικρατέστερος για να χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα, λόγω της αναπροσαρμογής της τακτικής από τον Μπόλονι, είναι ο Φεντερίκο Μακέντα. Ο Ιταλός στράικερ θα «θυσιαστεί» επειδή ο Καρλίτος κρίνεται πιο αποτελεσματικός στην εκτέλεση και θα… ξεχρεώσει το ξέσπασμα του στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024