Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανησυχία στον ΠΑΟΚ για Ελ Καντουρί ενόψει ΠΑΣ

Ανησυχία στον ΠΑΟΚ για Ελ Καντουρί ενόψει ΠΑΣ

Ανησυχία επικρατεί στον ΠΑΟΚ καθώς ο Ομάρ Ελ Καντουρί αποχώρησε από τη σημερινή (16/11) προπόνηση με πρόβλημα στην ποδοκνημική.

Μετά από το ρεπό της Κυριακής (15/11) οι παίκτες του ΠΑΟΚ επέστρεψαν σήμερα (16/11) στις προπονήσεις ενόψει του κυριακάτικου (22/11) αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο της Τούμπας.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης ο Ομάρ Ελ Καντουρί δέχθηκε ένα χτύπημα στην ποδοκνημική με αποτέλεσμα να μην ολοκληρώσει το πρόγραμμα και να αποχωρήσει τραυματίας. Το μέγεθος του τραυματισμού του πρόκειται να αξιολογηθεί εντός των προσεχών ημερών.

Ο Λέο Ζαμπά επέστρεψε κανονικά στις προπονήσεις βγάζοντας ολόκληρο το πρόγραμμα ενώ οι Αουγκούστο και Γιαννούλης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Επίσης ο Ενέα Μιχάι βρίσκεται στην Ιταλία όπου συνεχίζει το πρώτο στάδιο της αποθεραπείας του μετά από τη χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε στο γόνατο.

Η σημερινή (16/11) προπόνηση ξεκίνησε με ζέσταμα και συνεχίστηκε με παιχνίδια με μπάλα και τακτικούς στόχους. Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Τρίτης (17/11, 11:30) στη Νέα Μεσημβρία.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024