Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Συγκλονιστική μαρτυρία γιατρού στο MEGA: Έχω δει ασθενείς με κοροναϊό να κλαίνε από φόβο

Συγκλονιστική μαρτυρία γιατρού στο MEGA: Έχω δει ασθενείς με κοροναϊό να κλαίνε από φόβο

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, μίλησε ο Απόστολος Ανθόπουλος, ειδικευόμενος ειδικός γιατρός και μέλος του επιστημονικού συμβουλίου του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, αναφορικά με την κατάσταση στις εφημερίες

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, μίλησε ο Απόστολος Ανθόπουλος, ειδικευόμενος ειδικός γιατρός και μέλος του επιστημονικού συμβουλίου του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, αναφορικά με την κατάσταση στις εφημερίες.

«Το νοσοκομείο μας σε κάθε εφημερία δέχεται περί τα 600-700 περιστατικά, από τα οποία τουλάχιστον τα 250-300 είναι παθολογικά, δηλαδή ασθενείς εμπύρετοι με λοιμώξεις του αναπνευστικού που πρέπει να διερευνηθεί που οφείλονται. Σήμερα τα περιστατικά είναι στα ίδια επίπεδα με την προηγούμενη εφημερία» σημείωσε ο κ. Ανθόπουλος.

«Ξεκινήσαμε την εφημερία με μία κενή κλίνη ΜΕΘ, από τις 27 που έχουμε. Το νοσοκομείο έχει τη δυνατότητα να αναπτύξει ακόμα δέκα κλίνες ΜΕΘ σε χειρουργικές αίθουσες, αλλά θέλουμε να μην φτάσουμε σε αυτό το σημείο» συνέχισε ο ίδιος.

«Στις τελευταίες εφημερίες βλέπουμε όλο και περισσότερους ασθενείς να προσέρχονται με πυρετό και συμπτώματα, και όχι ήπια συμπτώματα» ανέφερε ακόμη ο κ. Ανθόπουλος.

«Έχω δει ανθρώπους να κλαίνε μην ξέροντας τι θα συμβεί όταν έρχονται στο νοσοκομείο. Οι νοσηλευτές μας, οι γιατροί και όλοι οι πολίτες είμαστε ένα, είμαστε μια γροθιά και θα καταφέρουμε να νικήσουμε τον κοροναϊό», κατέληξε ο κ. Ανθόπουλος.

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024