Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Καθάρισε» με Βαϊνάλντουμ η Ολλανδία, νικήτρια στη ματσάρα της Κωνσταντινούπολης η Τουρκία

«Καθάρισε» με Βαϊνάλντουμ η Ολλανδία, νικήτρια στη ματσάρα της Κωνσταντινούπολης η Τουρκία

Με δύο γκολ του Τζίνι Βαϊνάλντουμ και ένα του Μέμφις Ντεπάι, η Ολλανδία πέρασε ένα ήσυχο απόγευμα απέναντι στη Βοσνία και επικράτησε με 3-1. Φάσεις, γκολ και κόκκινη στο ματς της 5ης αγωνιστικής του Nations League στην Κωνσταντινούπολη, με την Τουρκία να παίρνει τη νίκη (3-2) κόντρα στην Ρωσία.

Με δύο γκολ του Τζίνι Βαϊνάλντουμ και ένα του Μέμφις Ντεπάι, η Ολλανδία πέρασε ένα ήσυχο απόγευμα απέναντι στη Βοσνία και επικράτησε με 3-1. Φάσεις, γκολ και κόκκινη στο ματς της 5ης αγωνιστικής του Nations League στην Κωνσταντινούπολη, με την Τουρκία να παίρνει τη νίκη (3-2) κόντρα στην Ρωσία.

Δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής του Nations League:

Ολλανδία – Βοσνία 3-1

Χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα, η Ολλανδία του Φρανκ Ντε Μπουρ επιβλήθηκε εύκολα με 3-0 απέναντι στη Βοσνία και έφτασε τους 8 βαθμούς στον όμιλο, αφήνοντας πίσω της την Πολωνία (7 β.) και την Ιταλία (6 β.)

Η Βοσνία ωστόσο ήταν αυτή που απείλησε πρώτη και μάλιστα πολύ σοβαρά, με το σουτ του Πιάνιτς να τραντάζει το δοκάρι, μόλις στο 3ο λεπτό. Η Ολλανδία πήρε τα ηνία του παιχνιδιού και με δύο γκολ του Βαϊνάλντουμ «κλείδωσε» το «τρίποντο» από το 13ο λεπτό.

Με γκολ του Ντεπάι στο 55ο λεπτό, η Ολλανδία έκανε το 3-0 πριν μειώσει στο 63′ για τη Βοσνία ο Πρέβλιακ και κάνει το 3-1. Με τη νίκη αυτήν η Ολλανδία έφτασε τους 8 βαθμούς και άφησε πίσω τις Πολωνία (7 β.) και Ιταλία (6 β.). Αυτή ήταν η πρώτη νίκη στην εποχή Ντε Μπορ.

Τουρκία – Ρωσία 3-2

Ένα χορταστικό παιχνίδι διεξάχθηκε στην Κωνσταντινούπολη ανάμεσα σε Τουρκία και Ρωσία. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 11ο λεπτό με τον Ντένις Τσέρισεβ. Στο 24′ ωστόσο άλλαξαν εντελώς οι ισορροπίες του παιχνιδιού, καθώς η Ρωσία έμεινε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Σεμένοφ.

Ο Κάραμαν ισοφάρισε άμεσα (26′), ενώ ο Ουντέρ έκανε την ολική ανατροπή και έβαλε μπορστά τους Τούρκους στο 32ο λεπτό. Στο 52′ η Τουρκία φάνηκε να βάζει το παιχνίδι για ύπνο… καθώς ο Τοσούν έκανε το 3-1 από τα 11 βήματα, με την Ρωσία να απαντάει σε χρόνο ντε τε και να μειώνει και πάλι με τον Κουζίαεβ.

Βουλγαρία – Φινλανδία 1-2

Εύκολο ήταν το απόγευμα για την Φινλανδία στη Βουλγαρία. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 7ο λεπτό με τον συνήθη ύποπτο Τέεμου Πούκι, ενώ έκλεισαν το ημίχρονο με δύο γκολ μπροστά χάρη στον Λοντ. Οι Βούλγαροι είχαν την ευκαιρία να μπουν και πάλι στο ματς, ωστόσο ο Ιβάνοφ δεν κατάφερε να ευστοχήσει από την άσπρη βούλα, χάνοντας μια χρυσή ευκαιρία.

Ό,τι δεν έκανε ο Ιβάνοφ, κατάφερε ο Ίλιεφ στο 68ο λεπτό, καθώς ανέλαβε το δεύτερο πέναλτι των γηπεδούχων, μειώνοντας σε 1-2 για τη Βουλγαρία. Μετά το γκολ ακολούθησε μια πίεση, η οποία δεν απέφερε καρπούς, με την Φινλανδία να κρατάει το αποτέλεσμα και να φεύγει με το διπλό, φτάνοντας τους 12 βαθμούς.

Ουαλία – Ιρλανδία 1-0

Νίκη πρωτιάς για την Ουαλία η οποία αρκέστηκε στο 1-0 απέναντι στην Ιρλανδία και διατήρησε την κορυφή του ομίλου. «Αθόρυβο» το πρώτο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να προσέχουν τα μετόπισθεν και να μη βγαίνουν καθόλου μπροστά. Ένα γκολ του Μπρουκς στο 67ο λεπτό από ασίστ του Μπέιλ ήταν αρκετό για να δώσει το «τρίποντο» στους «δράκους» και να τους κρατήσει στην πρώτη θέση του ομίλου με 13 βαθμούς, μόλις έναν περισσότερο από τη Φινλανδία.

ΟΥΑΛΙΑ: Γουόρντ, Ντέιβις, Ροντόν, Μεπάμ, Ουίλιαμς, Τζέιμς, Μόρελ, Αμπαντού, Νόρινγκτον Ντέιβις (62’ Μουρ), Μπρουκς (88’ Ρόμπερτς), Μπέιλ

ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Ράντολφ, Ντόχερτι, Ντάφι, Χόργκαν (59’ Νάιτ), Ο’Σέι (82’ Ο’Ντόουντα), Μολούμπι (75’ Χουριχέιν), Μπρέιντι (83’ Μπάιρν), Λονγκ, Χέντρικ, Ιντά (75’ Κόλινς), ΜακΛίν

Γεωργία – Αρμενία 1-2

Πολύ σημαντική νίκη για την Εθνική ομάδα της Αρμενίας η οποία κατάφερε να «αποδράσει» από τη Γεωργία και να «αναγεννήσεις» τις ελπίδες της για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Ο Γκρέγκοβ Γκαζαριάν έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους στο 33ο λεπτό. Η Γεωργία κατάφερε να φέρει και πάλι στα ίσα το ματς, με τον Γκαζασβίλι να ευστοχεί από την άσπρη βούλα στο 65ο λεπτό, ωστόσο ένα γκολ του Ανταμιάν στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ήταν αρκετό για να δώσει το «τρίποντο» στην Αρμενία, μειώνοντας τη διαφορά από την κορυφή στον έναν βαθμό.

ΓΕΩΡΓΙΑ: Μακαρίτζε, Τζιγκαούρι, Κοτσολάβα, Γκριγκαλάβα, Ναβαλόφσκι, Κανκάβα, Αμπουρζανία (80′ Κβεκβεσκίρι), Νταβιτασβίλι (56′ Γκαζαϊσβίλι), Γκβίλια (80′ Μικελτάτζε), Σ. Λομπζανίτζε (80′ Παπουνασβίλι), Ε. Λομπζανίτζε (68′ Κατκαράβα)

ΑΡΜΕΝΙΑ: Γιουρτσένκο, Χαμπαρτουνιάν, Χαροϊάν, Καλισίρ, Χοβχανισιάν (69′ Σ. Γκριγκοριάν), Μπαρσεγιάν, Ούντο, Α. Γκριγκοριάν, Γκαζαριάν, Ανταμιάν (89′ Βοσκανιάν), Καραπετιάν

Αλβανία – Καζακστάν 3-1

Εύκολη επικράτηση για την Εθνική ομάδα της Αλβανίας που είχε τον έλεγχο σε όλο το διάστημα του παιχνιδιού και εξασφάλισε τους τρεις βαθμούς. Οι Αλβανοί κατάφεραν να πάρουν σημαντικό προβάδισμα με 2-0 χάρη στα γκολ των Τσικαλέσι και Ισμαϊλι, πριν έρθει το απίθανο γκολ του Αμπίκεν από τη σέντρα του γηπέδου και γίνει το 2-1!

Οι γηπεδούχοι δεν απειλήθηκαν σχεδόν καθόλου και στο 62ο λεπτό «κλείδωσαν» τη νίκη, με τον Ρέι Μάναι να ευστοχεί από τα έντεκα βήματα και να διαμορφώνει το τελικό 3-1.

ΑΛΒΑΝΙΑ: Μπερίσα, Βέσελι, Ισμαΐλι, Ντζιμσίτι, Χισάι, Αμπράσι, Καλάκου (54’ Γκιάσουλα), Μεμουσάι (86’ Σελαχί), Τσικαλέσι (86’ Σεφέρι), Ουζούνι (67’ Ντόκα), Μανάι (86’ Μπαλάι)

ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ: Ποκατίλοφ, Βορογκόβσκι, Μαροκίν, Κεριμζάνοβ (46’ Φέντιν), Άλιπ, Μπεϊσεμπέκοβ, Κουάτ (88’ Νταραμπάιεβ), Αμπικέν (46’ Ταγκιμπέργκεν), Σουϊουμπάιεβ (71’ Μπιστρόβ), Αϊμπέτοβ (71’ Κιζινιτσένκο), Στσετίν

Λευκορωσία – Λιθουανία 2-0

Νίκη κορυφής για τη Λευκορωσία που δεν δυσκολεύτηκε καθόλου απέναντι στη Λιθουανία, τελειώνοντας το ματς μέσα σε 20 λεπτά. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό με γκολ του Γιαμπλόνσκι, πριν γίνει το 2-0 στο 20′ από τον Έμπονγκ.

Οι Λευκορώσοι έβγαλαν το πόδι από το γκάζι, δημιούργησαν μερικές ακόμη ευκαιρίες, ωστόσο το σκορ δεν άλλαξε και οι γηπεδούχοι παρέμειναν στην κορυφή του ομίλου με 10 βαθμούς, δύο παραπάνω από την Αλβανία.

ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ: Χάτκεβιτς, Πολιάκοβ, Μπορντάτσεβ, Σάτσιβκο, Κέντις (58’ Μαέβσκι), Στάσεβιτς (82’ Αντιλέβσκι), Εμπόνγκ, Γιούζεπτσουκ, Γαμπλόνσκι, Σκάβις (82’ Κλίμοβιτς), Λισακόβιτς (72’ Μπαχάρ)

ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ: Σβεντκάουσκας, Βαϊτκούνας, Γκιτνβάνις, Μπενέτα, Νοβικόβας, Γκασπούτις, Λασίτσκας (46’ Λαουκζέμις), Ελιόσιους (55’ Σιργκέντας), Ούτκους (75’ Ρομανόβσκι), Σλίβκα, Καζλάουσκας (55’ Βελιούλις)

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024